Dark Lights

How To
 

Steg 1: Dela upp i sektioner

 1. Ta ut en ovalformad sektion inklusive toppen av huvudet och hjässan och fäst med hårklämmor.
 2. Vid luggen skapar du en triangel från huvudets högsta punkt till yttre ögonvrån och fäster med en hårklämma.
 3. Skapa en triangel på sidan av huvudet med den bredaste delen vid hårfästet precis ovanför örat och den smala delen mot hjässan. Upprepa på andra sidan.
 4. På baksidan av huvudet direkt under den ovala sektionen skapar du en triangel på 2,5 cm med den bredaste delen längst ner på den ovala sektionen och den smala delen av triangeln mot den övre delen av nacken.

Steg 2: Applicera blekning

 1. Börja på den övre delen av nacken och ta ut en ¼cm bred horisontell slinga och applicera Flash Lift Formula 1 i zon 2-3. Lägg på folie. Använd Redken Edging Brush horisontellt och sudda ut formulan från zon 2 och zon 1 för att skapa en mjuk övergång utan hårda kanter. Ta ytterligare en ¼ cm bred horisontell slinga utan att lämna något hår emellan och upprepa. Fortsätt att arbeta uppåt längs sektionen och placera håret ovanpå folien. När sektionen är klar täcker du med folie.
 2. Flytta till triangeln bak och och ta ut en diagonal slinga framåt och applicera Formula 1 i zon 2-3. Lägg på folie. Använd Redken Edging Brush horisontellt, den blåa formulan från zon 2 till zon 1. Fortsätt att arbeta dig upp för sektionen och placera håret ovanpå folien tills sektionen är klar. När den är klar täcker du den med folie.
 3. På sidotriangeln tar du en horisontell ¼ cm slinga bak och applicerar Formula 1 i zon 2-3. Använd Redken Edging Brush horisontellt, den blåa formulan i zon 1 ½ cm från hårbotten. Placera på folie. Fortsätt att arbeta dig upp för sektionen och placera håret ovanpå folien till sektionen är klar. När den är klar täcker du den med folie. Upprepa på andra sidan.
 4. Vid den ovala sektionen och luggen tar du en ¼ cm bred horisontell slinga och applicerar Formula 1 i zon 2-3. Använd Redken Edging Brush horisontellt, den blåa formulan från zon 2 i zon 1 och ½ cm från hårbotten. Lägg på folie.
 5. Fortsätt till den hängande sektionen medan du arbetar uppåt i sektionen och lämnar ½ cm hår mellan slingorna och täcker med folie.
 6. Låt verka tills håret får en blekgul färg, upp till 50 minuter. Schamponera håret med color Extend Magnetics. Torka håret.

Steg 3: Applicering av City Beats Glaze

 1. Börja ta ut horisontella slingor i områdena bak som tidigare blekts. Använd Redken Edging Brush för att applicera City Beats-Formula 1,2 och 3 vertikalt så att de tre formlerna är i samma folie. Täck med folie.
 2. Ta nästa horisontella bena och applicera City Beats Formula 3, 4 och 5 på samma sätt. Fortsätt att arbeta dig uppför sektionen och växla mellan formlerna. Se till att lämna en sektion med obehandlat hår på cirka 2,5 cm utanför folien när du arbetar dig upp för sektionen.
 3. Flytta åt sidan och börja från nedre delen av sektionen och applicera City Beats Formula 1, 4 och 5 på tidigare blekt hår. Applicera City Beats Formula 2 och 3 vertikalt på nästa slinga.
 4. Fortsätt växla mellan formlerna i folie när du arbetar dig upp för sektionen. Låt verka i 20 minuter. Schamponera och torka med Color Extend Magnetics.