Fingervågor

How To
  1. Skapa en tydlig mittbena med hjälp av kam på torrt hår. Börja 2,5 cm ovanför örat på huvudets ena sida och använd kammen för att göra en horisontell sektion. Fäst håret med spänne på den övre halvan av håret för att hålla undan det.

  2. Applicera generöst med hardwear 16 superstrong sculpting hair gel med hjälp av fingrarna på den horisontella nedre delen av området nedanför den skapade linjen.

  3. Upprepa steg två i sektioner med 2,5 cm mellanrum och arbeta dig framåt mot den övre mittersta delen. Upprepa på andra sidan av huvudet.

  4. Applicera hardwear 16 superstrong hair gel på den mittersta delen för att framhäva den och tillföra glans. Applicera gelen på en kam och pressa ned håret på båda sidor om benan för att platta till det.

  5. Använd både fingrarna och en kam för att med början i hårfästet på hjässan lyfta upp håret och skapa en finger wave-effekt. Se till att hardwear 16 superstrong sculpting hair gel hela tiden täcker fingrarna och kammen. 

  6. Fortsätt att göra vågor genom hela sektionen och använd fingrarna för att hålla ned håret medan kammen kammar nedåt på båda sidor. Använd spännen för att hålla varje våg på plats. 

  7. Spraya rikligt med forceful 23 super strength hairspray på nära håll för att skapa stadga som varar efter att ha avslutat varje sektion. 

  8. Sluta med vågorna när du har’ kommit i höjd med öronens översta del och låt återstående hår vara orört och naturligt.

  9. Blås försiktigt håret för att härda gelen och bevara formen.