AMBER LE BON

MUSA - MODELL & DJ
Om Amber Le Bon

Som dotter till Duran Durans Simon Le Bon och supermodellen Yasmin Le Bon hör Amber verkligen till rockikonerna. Amber är känd för sin fantastiska modekänsla, trendsättande hår och perfekta musiksmak och har DJ:at för Victoria's Secret, Gucci, the British Fashion Council Awards och många andra evenemang under modeveckan.

HEMMABAS: 
London, England

HÅRFAVORIT:
"Att ta hand om den här manen kräver viss mental styrka… och ibland också fysisk! Jag använder mycket balsam. Långt hår riskerar att bli trassligt så man måste ta hand om det. Men jag tycker om att ha stort hår och kamma det bakåt. Ju större desto bättre!". 

HENNES MUSIKSMAK:
"Jag har inte så smal musiksmak. Jag tycker om att blanda! Jag tycker det är intressant att ena dagen lyssna på klassisk musik och nästa dag på punkrock".

SÅ HÅLLER HON SIG UPPDATERAD:
Instagram - "Det är alltid roligt eftersom det snarare är en ögonblicksbild av det du tänker på".

NÄR HON DJ:AR:
"Jag gillar att blanda house och light electro och sedan slänga in några gamla diskolåtar och hip-hop från 90-talet. Jag tycker om att sjunga med i det jag spelar för då blir det roligare. Och om jag har kul betyder det förhoppningsvis att andra också har det!"

OM SKÖNHET:
"Skönhet är något som kommer inifrån. "Det är den glöd" du får när du känner dig självsäker, har självkänsla och är lycklig."

Följ @Redken på Instagram för Ambers senaste bilder.