Om Redken: Ledare Inom Hår | Redken
>

Om Redken: Ledare Inom Hår

Är du ny hos Redken? Lär dig om vad som gör Redken till ett ledande varumärke inom hår, hårprodukter och professionell hårfärg.

Redken 5th Avenue NYC är ett professionellt hårvårds-, styling- och hårfärgsvarumärke som är dedikerat till att erbjuda inspirerande professionell utbildning, banbrytande produkter och enastående kreativitet för både kunder och stylister. Med en backstage-närvaro på Fashion Weeks i New York, London, Milano och Paris har Redken blivit ledande inom backstage beauty, och skapar runway looks för branschens mest prestigefyllda designers. Med en unik blandning av mode, innovation och inspiration, skapar Redken trender och fastställer vad som är nytt och vad som blir det nästa inom hår, hårprodukter och professionell hårfärg.

Vad gör redkens hårprodukter annorlunda?

Professionella produkter för hårvård, färgning och styling har länge varit det viktigaste området för innovation och prestige inom hårvårdsbranschen. Redkens team för forskning och innovation ansvarar för att utveckla banbrytande hårprodukter med innovativa system, och gör detta med kunden i fokus. Om du vill bevara hårets integritet efter en färgbehandling, letar efter en anpassad rutin för färgbehandlat hår eller letar efter en stylingprodukt som gör exakt vad den säger att den ska göra, bör du välja Redkens professionella hårprodukter.

Varför ska jag boka mina salongsbesök på en redken-salong?

Svaret är trefaldigt: vår hårfärg, vår hårvård och, viktigast av allt, våra stylister.

Om din stylist är Redken-utbildad kan du vara säker på att han eller hon är en mästare inom sitt hantverk och använder beprövade hårfärgnings-, frisör- och stylingtekniker. Redkens världsberömda utbildningsprogram hjälper till att skapa specialister och mästare inom branschen. Redken förhåller sig till professionell utbildning med praktiska kurser och ger individuell uppmärksamhet i alla utbildningsmiljöer, vilket hjälper stylister och colorister att bygga vidare på sin naturliga talang för att bli experter.

Utöver våra stylister kan du vara säker på att Redken-salonger använder hårfärgsserier som är fokuserade på att bevara hårets integritet, och de använder sig av appliceringsmantrat när de matchar färger. Redken Haircolor Mantra lär stylister hur de kan maximera hårfärgsresultatet samtidigt som stressen på håret minimeras. Din Redken-stylist kommer att ge dig den bästa rekommendationen för vilka hårvårdsprodukter som hjälper dig att skydda ditt hår hemma.

Hitta en Redken-salong nära dig!

Vilka består redken-teamet av?

Det professionella nätverket av Redken Artists är enastående i branschen. Från samarbeten med branschledare som Josh Wood, Redkens Global Color Creative Director, Sam Villa, Redkens Global Artistic Ambassador med flera, arbetar Redken med de bästa i branschen för att skapa inspirerande, innovativa och moderiktiga produkter och hårfärgstrender. Vi har några av de bästa educators och artists i Norden, så som Alireza MousaviCarl BjernlidenThomas ProbstRonny EideLiva Pedersen och Jukka Tikkinen. 

Läs mer om alla våra Redken-educators och artists här.