15 snabba och enkla sätt att förändra din stil

15 snabba och enkla sätt att uppdatera din stil på 20 minuter eller mindre

Livet är för kort för att se tråkig ut. Nöj dig inte, utan unna dig en skönhetsmakeover på 20 minuter eller mindre genom att göra små men effektiva justeringar i din skönhetsrutin. Låter det för bra för att vara sant? Genom att vara kreativ med hårfärgen eller bara vara lite mer noggrann med ögonbrynen kan du lyfta hela ditt utseende på bara några minuter. Så sätt igång och prova den där nya stilen du’ har sneglat på på Instagram. Det’ är definitivt värt skönhetsrisken. Undrar du vad du kan göra för att förändra ditt utseende på bara några minuter? Här har du 15 snabba och enkla skönhetstips för att förvandla ditt hår, din makeup och dina naglar.

1. Gloss It Up

Bekämpa falnande hårfärg genom att boka in en Shades EQ Gloss-behandling på din lokala Redken-salong. Denna fantastiska glansbehandling ökar den naturliga’ glansen i håret och fördjupar färgen, minskar gula toner och gör håret silkeslent och mjukt.

2. Fake A Bob

Ett annat bra tips för att uppnå en dramatisk förändring utan att låsa dig är att fejka en bob. Genom att fästa upp topparna kan du förvandla din traditionella frisyr helt till en elegant retrobob.

3. Come Out With A Bang

Clip-in-lugg en av de coolaste innovationerna inom hårvård som du behöver känna till. Dessa mini-extensions är ett perfekt sätt att förändra frisyren utan att ta till saxen. Det är’ också det lättaste sättet att äntligen ge svar på den ständiga frågan “Tror du att jag’ skulle passa i lugg?”

4. Wing It

Cleopatra är en skönhetsikon av en anledning – hon hade alltid perfekt eyeliner. Ändra teknik när du applicerar eyeliner genom att dra ett längre streck på slutet. Ett längre streck ger dig inte bara kattögoneffekt, utan också ett visuellt lyft och öppnar upp blicken. Se det som ett Snapchat-filter, IRL.

5. Bat Your Lashes

Svart mascara är överskattat. Ge fransarna en oväntad twist genom att använda färgglad mascara. Märken som NYX Cosmetics har skapat supersnygga mascaror med djärva pigment som förvandlar fransarna från traditionella och tråkiga till häftiga och fantastiska. Om du har bruna ögon kan du leka med grönt och lila för att framhäva chokladfärgen i ögonen. Har du oskyldigt blå? Välj en dramatisk rosa nyans för att visa upp dina långa fransar.

6. Tint Your Brows

Snygga ögonbryn är numera ett måste. Gör ögonbrynen snygga genom att fylla i fransarna med en ögonbrynsgel. Om du’ vill hålla det naturligt fyller du i glesa partier och suddiga kanter med lätt hand. Om du’ vill uppnå en mer dramatisk look markerar du kanterna med gel och fyller sedan i. Efter det tar du en nude eyeliner för att ljusa upp ögonbrynsbenet för ännu större effekt.

7. Get Glowing

Om du’ känner dig lite blek eller glåmig kan du ge huden lite färg genom att använda brun-utan-sol för att ge huden’ en naturlig lyster. Det finns massor av snabbtorkande produkter på marknaden som gör att du kan gå utanför dörren på ett kick utan ränder eller missfärgning. Har du aldrig använt brun-utan-sol förut? Prova en brun-utan-sol-lotion som tvättas bort i duschen! Det’ är ett säkert sätt att få strålande hud.

8. Brighten Your Smile

Gör tänderna extra vita genom att blanda lite bakpulver med väteperoxid för ett bländande leende. Tandblekningsexperterna rekommenderar två matskedar väteperoxid till en del bakpulver för att skapa en perfekt konsistens. Efter det applicerar du blandningen på tänderna med tandborsten och låter den verka i en minut innan du sköljer.

9. Shine Bright Like A Diamond

Ingen har tid med livlös hud som är för matt. Få liv i huden genom att använda ett highlighting-puder längs kindbenen, vid amorbågen’ och ögonbrynsbenen. Det skimrande pudret ger inte bara makeupen ett daggfriskt utseende utan framhäver också ansiktsdragen.

10. Go Bold

Det’ finns en anledning till att bombnedslag som Marilyn Monroe och Taylor Swift bär rött läppstift som sitt varumärke. Det’ ger självförtroendet ett skjuts! Den starka färgen väcker uppmärksamhet och ger omedelbar elegans. Släpp ut din inre glamourdrottning och använd NYX Cosmetics Velvet Matte Lipstick i Blood Love för att få den ultimata röda munnen.

11. Flirt With Falsies

Få iögonfallande ögonfransar på ett ögonblick genom att sätta ett par lösögonfransar längs franslinjen. Proffstips: använd’ inte limmet som medföljer förpackningen. Välj ett lim med högre kvalitet, som NYX Latex-Free Lash Glue. När limmet torkar är det genomskinligt’, så du slipper vita korvar längs franslinjen.

12. Se vaken ut på ett kick

Man kan inte hjälpa’ att man är trött ibland, men man behöver inte se trött ut. Se pigg och vaken ut genom att lägga en nude eyeliner innanför franskanten. Den neutrala färgen får ögonvitorna att se klarare ut och gör att du omedelbart ser mer vaken ut.

13. Perfekta läppar

Matta läppstift är inne, och det av en anledning – de’ är helt fantastiska. Ge läpparna en matt finish som håller länge genom att använda ett matt, flytande läppstift för att definiera läpparna. Se till att du exfolierar läpparna innan för att undvika att läppstiftet ser ut som det flagnar.

14. Gel Out

Spill’ ingen tid på nagellack som flagnar och bleks. Välj istället gellack som håller länge, som exempelvis ’ Gel Couture från Essie, som du kan applicera hemma.

15. Prova nagelkonst

Är du trött på vanliga, tråkiga naglar? Ge naglarna en twist genom att ha olika former, texturer och konstverk på naglarna. Det’ är ett enkelt sätt att uppgradera din look utan att det blir överdrivet.