5 söta stilar som matchar vinteraccessoarerna perfekt

5 söta stilar som matchar vinteraccessoarerna perfekt

Mössor, halsdukar och öronmuffar— herregud! Att knyta in sig för vintern innebär ofta att man släpper stilkänslan så fort temperaturen börjar sjunka (LÄNK TILL ARTIKEL OM PROBLEM MED VINTERHÅR). Lova dig själv att hålla frisyren på topp i vinter, samtidigt som du håller öronen, huvudet och halsen varma genom att välja söta frisyrer som passar bra till vinteraccessoarerna. Det finns så många sätt att uppgradera dina dagliga frisyrer så att de passar dina favoritkläder i vinter. De här stilarna håller håret borta från ansiktet och håller håret fritt från trassel trots kyla och blåst. Fantastiskt, eller hur? Här visar vi fem söta frisyrer som du bara måste prova i vinter.

Double Dutch Braids

Skapa looken: Vi vet alla att det kan blåsa ganska mycket under de kalla vintermånaderna och att ha hår som’ piskar en i ansiktet är inte så kul. Om du’ vill ha håret uppsatt och ur vägen är de här enkla, dubbla utbakade flätorna något för dig! Vet du inte hur man gör utbakade flätor? Följ de här instruktionerna från Redken 5th Avenue! Om du’ inte vet hur man gör utbakade flätor kan vi säga att de görs precis som inbakade flätor förutom att man flätar in sektionerna under varandra istället för ovanpå. Det’ är superenkelt!

Börja med att göra en mittenbena så att flätorna blir symmetriska. Gör utbakade flätor av båda sektionerna genom att börja vid hårfästet och arbeta dig nedåt. Har du tunna babyhårstrån som inte håller sig’ på plats när du’ flätar? Använd ett lätt hårsprej eller Braid Aid 03, en särskild lotion som definierar flätor genom att ge struktur och bättre grepp om hårslingorna när du flätar. Det’ gör att alla envisa småhår håller sig på plats.

När du kommer till slutet fäster du flätan med en hårsnodd.

Hög hästsvans

Skapa looken: Älskar du höga polotröjor och stora halsdukar på vintern? Få allas blickar riktade mot dig i vinter genom att kombinera polotröjor och dina favorithalsdukar med en hög och slät hästsvans. Börja med att använda ett schampo och balsam som ger extra glans för att få håret att stråla’ lite extra. Applicera sedan en olja för föning i en enkronas storlek i topparna för att göra håret extra glansigt, smidigt och mjukt. Föna sedan håret tills det är helt torrt.

Nu när håret är glansigt gör du en hög hästsvans och fäster den med en hårsnodd. Avsluta med glanssprej längs rötterna för definition och ett strålande resultat.

Double French Braid Buns

Skapa looken: De dagar då du vill göra det där lilla “extra” är dubbla knutar med inbakade flätor det perfekta sättet att förhöja looken. Börja med att göra en mittbena och fäst en hårsnodd på ena sektionen så att det blir en sidotofs. Spreja torrschampo på den sektion du’ arbetar med för att ge håret mer textur och få ett bättre grepp när du flätar. När produkten har torkat gör du en inbakad fläta av sektionen från hårfästet till nacken.

Fortsätt fläta lite till så att att flätan håller bra. Vira upp resten av håret i en låg hästsvans. Upprepa på andra sidan för ett symmetriskt resultat.

Nu när du har två kombinationer av flätor och hästsvansar tar du en tuperingskam och tuperar försiktigt topparna på håret för extra volym. Efter att du tuperat håret ’ ordentligt virar du ihop håret till en liten knut vid nacken och fäster den med så många hårnålar som behövs. Voila – nu har du en frisyr som får alla att häpna och bli imponerade av din skicklighet. Se instruktionerna nedan för att få veta hur du gör i detalj.

Sidofläta

Skapa looken: När man ska göra den perfekta sidoflätan är detaljerna’ det viktigaste. För att skapa denna klassiska look börjar du med att ha lite mattifierande hårpuder i handflatorna som du applicerar i topparna. Pudret gör att du får bättre grepp när du flätar och ger ett mer polerat resultat.

När du har applicerat pudret flätar du håret från nacken och neråt och fäster med en hårsnodd. Om du’ vill ha mer volym på flätan drar du bara ytterst på dem för att ge intrycket av tjockare flätor.

Efter att ha flätat klart håret döljer du hårsnodden med ett sidenband som du knyter till en rosett. Denna lilla detalj förhöjer stilen och ger dig en mer glamorös look.

Flätad knut

Skapa looken: Låt’ oss inte lura oss själva—en hög knut är rätt vid alla tillfällen. Ge denna klassiska frisyr en twist genom att göra en smal fläta bak. Ett enkelt extra steg som bara tar några sekunder och omedelbart ger ett lyft till din lite slarviga favoritlook.

Börja med att böja huvudet framåt och ta en smal slinga hår vid nacken. Fläta den och sätt upp håret i en hästsvans (se till att du inte döljer flätan) och

vira håret till en knut på toppen av huvudet. Fullända stilen med dina favoritöronmuffar och ge dig ut. Så’ enkelt är det!

Det’ är dags att sluta offra stilen för att hålla sig varm i vinter. Få det bästa av båda världar genom att kombinera dina favoritaccessoarer för håret med söta, funktionella stilar som ger dig en snygg frisyr samtidigt som du håller dig varm hela vintern.