Bröllopsfrisyrer för olika stilar

Bröllopsfrisyrer för olika stilar

Tillsammans med den perfekta klänningen är en fantastisk bröllopsfrisyr ett måste på den stora dagen. Och när det gäller bröllopsfrisyrer har varje brud sin egen unika stil. Oavsett om du vill ha en romantisk, glamorös eller beachaktig känsla på din bröllopsdag kommer du garanterat att bli inspirerad av de härliga bröllopsfrisyrerna nedan.

CHIC BRÖLLOPSFRISYR: HALVUPPSÄTTNING

Om du planerar ett strandbröllop eller önskar en casual och chic bröllopsfrisyr är den här halvuppsättningen både enkel och elegant. En romantisk twist och juvelgnistrande håraccessoarer tillför mjuka, lekfulla inslag till looken. Det finns ingen mer mångsidig frisyr än en halvuppsättning. Halvuppsättningen ger dig det bästa av två världar och du kommer att se avslappnat chic ut i din vågiga, flätade eller tvinnade frisyr. Frisyren passar en mängd olika brudlooker, personligheter och bröllopsklänningar. Inte att undra på att det är det populäraste valet av bröllopsfrisyr bland brudar. Dessutom får du känna friheten av att ha håret utsläppt men med den fördelen med att håret hålls borta från ansiktet under den viktiga bröllopsfotograferingen.

BOHEMISK BRÖLLOPSFRISYR: BRÖLLOPSUPPSÄTTNING MED BLOMMOR

Om du drömmer om ett bohemiskt bröllop är den här uppsättningen det perfekta valet för dig. Den vackra flätade uppsättningen kommer garanterat att imponera på dina gäster och blomsteraccessoarerna ger en fantastisk bohochic finish. Att ha blommor i uppsättningen är ett enkelt sätt att addera färg, struktur och naturlig skönhet till brudens look.

GLAMORÖS BRÖLLOPSFRISYR: KNUT MED TEXTUR

Det har dykt upp fler och fler fantastiska knutfrisyrer som har blivit väldigt populära. En knut med textur utstrålar klassisk elegans. Den är mångsidig och tidlös. Många av gästerna kommer att ha utsläppt hår så en välgjord bröllopsknut får dig att sticka ut. Fokus ligger på dina smycken, särskilt om du bär många bröllopssmycken. Om du har kort hår är detta ett bättre alternativ eftersom man kan sätta in extensions som täcks med blommor, vilket ser mer naturligt ut.

 

Är du på jakt efter en hårstylist som kan göra din bröllopsfrisyr? Klicka på länken nedan för att komma till vår Salon Locator och hitta en Redken-salong nära dig.