5 hårlooks som män bara måste prova

Har du haft samma frisyr så länge du kan minnas? Det nya året är en perfekt tidpunkt för att prova en ny look. Du kanske alltid har velat experimentera med en ny look men inte vetat hur du ska göra eller var du ska börja. Nu behöver du inte leta längre – Redken Brews ger dig inspiration till looker som du kan skapa med våra Redken Brews-stylingprodukter.

Hard Part Comb Over

Den här looken är perfekt om du vill ha en enkel klippning som du snabbt kan kamma över till ena sidan. Bestäm först var din bena ska vara. Det här innebär att den ena sidan kommer att vara lång och den andra kort, så berätta för din frisör vilken sida du vill ska vara lång respektive kort. Be din frisör klippa håret riktigt kort bakifrån nacken och upp till tinningarna på sidorna. Håret uppe på huvudet ska klippas så att den ena sidan har tillräckligt med längd för att kunna kammas över. För att styla din look, gnugga försiktigt in lite Redken Brews Wax Pomade i ditt hår medan det fortfarande är fuktigt. Använd en kam för att borsta över ditt hår till den andra sidan. För att hålla din look på plats, avsluta med att spraya Redken Brews Hairspray över håret.

High Fade & Curly Hair

Lockigt hår kan vara något av en utmaning eftersom man behöver lägga ner lite mer jobb för att tämja det, men det är inte omöjligt att styla. För att få till en perfekt klippning, be din frisör hålla håret på sidorna och baktill kort, med en smidig övergång till det 5–7 cm långa håret upptill. Fördela lite Redken Brews Extra Clean Gel i dina händer och krama eller nyp sedan in produkten i dina lockar.

Slicked Back Pompadour

Låt det här bli din nya look om du vill ha lite höjd och volym i ditt hår. Be din frisör klippa håret riktigt kort från nacken och upp till hjässan baktill och från tinningarna upp på huvudet på sidorna. Håret uppe på huvudet måste ha tillräcklig längd för att enkelt kunna borstas tillbaka upp på hjässan. För att skapa din pompadour, för det fuktiga håret bakåt och bort från ansiktet med hjälp av en kam samtidigt som du fönar det. Börja vid hårfästet och applicera Redken Brews Stand Tough Extreme Gel. Använd dina fingertoppar och fördela produkten jämnt i hela håret. Rätta försiktigt till ostyriga hårslingor som har hamnat fel med hjälp av dina handflator.

Short Crop

Short Crop-looken är en frisyr som är värd att prova, för dig som har tjockt hår och vill ha något längre än den vanliga Caesar-looken. Be din frisör klippa håret riktigt kort med en naturlig övergång till tinningarna på sidorna och upp till hjässan baktill på huvudet. Det resterande håret på hjässan ska vara 5–7 cm centimeter långt. Börja baktill på huvudet och borsta den övre delen av ditt hår framåt mot ditt ansikte medan du fönar det. När håret är torrt, gnugga lite Redken Brews Clay Pomade mellan dina handflator för att värma produkten. Kamma igenom håret med fingrarna upp mot ditt ansikte och fördela produkten jämnt genom håret. Detta får håret att se lite avslappnat slarvigt ut utan att det klibbar ihop.

Man Bun

En man bun kanske har känts helt otänkbar för dig, men det finns ett sätt att få det att fungera. Det bästa med den här looken? Den är väldigt enkel att styla. Börja med att ta en väldigt liten mängd Redken Brews Work Hard Molding Paste i dina händer och använd dina fingrar för att kamma produkten igenom ditt hår. Samla allt ditt hår baktill på huvudet och håll det med en hand. Rulla ihop det till en knut med en hand och fäst det med en hårsnodd eller ett band. Om du har produkt kvar på fingrarna, arbeta in det på eventuella lösa hårslingor för att ge håret en lite slarvig look.

För att få fler hårstylingtips för män och ta reda på mer om våra produktlanseringar, följ @barbersandbrews på Instagram!