Redken | Juklappsguide: Juklappsidéer för rakning och skäggvård
>

Juklappsidéer för rakning och skäggvård

Julen närmar sig med stormsteg, och om du letar efter den perfekta presenten, oavsett om det är till en vän, pappa, bror eller make, så har Redken de produkter män behöver för att både se bra ut och känna sig på topp. Redken har det perfekta sortimentet av produkter för män i serien Redken Brews, som garanterar ett välskött skägg och återfuktad hy.

"Redken Brews har ett fantastiskt utbud av skägg- och hudvårdsprodukter för män som alla hudtyper kan dra nytta av, även känslig hud.", säger Redken Educator Alireza Mousavi. "Från ett lugnande raklödder och after-shave-balsam, till en återfuktande skäggolja för den skäggiga - det är det enklaste tillskottet till alla mäns grooming-rutin."

Läs vidare för att lära dig mer om de ultimata must-haves-produkterna inom skägg- och hudvård för män.

Redken Brews After Shave Balm

Skäggvård och hudvård går hand i hand. Redken Brews After Shave Balm lugnar och ger fukt till rakad hud för en mjuk och fuktad hy efter varje rakning. Denna must-have-produkt innehåller aloe vera för att lugna huden från irritation och rodnad efter rakning.

Redken Brews Beard and Skin Oil

Vill du hjälpa din man, vän eller pappa att hålla skägget snyggt och vårdat? Redken Brews Beard and Skin Oil återfuktar skägget och ger fukt till torr hud under skägget för ett jämnt, mjukt och glansfullt resultat vid varje användning.

"Det är viktigt att inkludera en skäggolja i din skägg- och hudvårdsrutin eftersom den hjälper till att göra skägget smidigt och mjukt, men den hjälper också till att återfukta huden under skägget som de flesta män förbiser", säger Alireza Mousavi. "Det är den perfekta produkten för att hålla skägget och huden i toppskick och oavsett längden på ditt skägg kan du njuta av oljans alla fördelar".

Redken Brews Shave Foam och Cream

Ingen skäggvårdsrutin skulle vara komplett utan ett bra raklödder. Redken Brews Shave Foam passar för alla hudtyper, även känslig hud. Raklöddret erbjuder en snabb och bekväm rakning för alla män och hjälper till att skydda huden mot rakningens uttorkande effekt, samt minskar rodnad och skärsår. Den är speciellt formulerad för känslig hud och är allergivänlig. Redken Brews Shave Cream passar också alla hudtyper, inklusive känslig hud. Rakkrämen återfuktar huden under rakning och ger skydd för en extra nära och bekväm rakning.