redken-brews-introduction-mens-grooming

Brews 101: Intro till groomingprodukter för män

Har du funderat på om din dagliga groomingrutin gör allt den kan för dig? Är du trött på att använda massor av olika produkter för att styla ditt hår som du önskar eller söker du efter något som tar fram det bästa i ditt skägg? Oavsett vilket har vi lösningen men Redken Brews. Fortsätt läsa för att se hur vår nya serie med groomingprodukter för män kan hjälpa till att förenkla och förbättra din rutin.

Hårfärg för män

Om du har börjat upptäcka grå hår men inte är redo för salt och peppar-looken är Redken Brews Color Camo perfekt för dig. Det är en salongsbehandling som bara tar 5–10 minuter beroende på hur mycket grå hår du har att kamouflera, så du kan kika in på salongen under din lunchrast och få det snabbt fixat.

Med den nya Redken Brews Camo Pomade, en svarttonad stylingpomada, kan du också dölja dina grå hårstrån omedelbart. Använd en mängd produkt stor som en tiokrona, gnugga den mellan dina handflator och fördela den i hela håret för att skapa önskad look. Färgen är icke-permanent och sköljs ur helt när du tvättar håret en gång.

Stylingprodukter för män

Redken Brews stylingkollektion erbjuder nya produkter och uppdaterade klassiker med en fräsch look. Oavsett vilken look du önskar finns det en pomada som fixar det åt dig. Om du vill styla en bakåtslickad pompadour, börja med Redken Brews Wax Pomade för lätt kontroll som håller håret på plats utan att göra det hårt och stelt. Eller om du inte vill att ditt hår ska se för perfekt ut kan Redken Brews Clay Pomade ge dig en lite rufsig textur. Om du har lockigt hår, framhäv din naturliga textur med Redken Brews Work Hard Molding Paste som hjälper dig definiera lockarna utan några vita produktrester i håret.

Hårvårdsprodukter för män

Nyckeln till ett fantastiskt hår handlar om att ge ditt hår allt det behöver utan en massa tidskrävande arbete. Redken Brews erbjuder produkter för alla hårtyper, så du hittar enkelt de som passar just dig. Söker du något som avlägsnar uppbyggt fett och ger dig en intensivt ren och fräsch känsla? Prova Redken Brews Extra Clean Shampoo. Glöm inte att tillföra fukt till ditt hår med Redken Brews Daily Shampoo. Det rengör håret skonsamt utan någon stram känsla i hårbotten. Redken Brews Daily Shampoo är perfekt för daglig användning. Har du ont om tid på morgonen? Om du har ett hektiskt liv och behöver en duschrutin som hjälper dig att komma i ordning snabbt, prova Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash.

Hudvård för män

Alla bra groomingrutiner inkluderar hudvård. Om rakning är en del av din rutin, prova Redken Brews Shave Cream. Förutom att hjälpa dig raka riktigt nära huden kan den också användas för känslig hud. Vilken är den perfekta produkten för nyrakad hud? Redken Brews After Shave Balm tillför näring och fukt till din hud. Formulan med aloe vera lugnar din nyrakade hud. Om du har skägg, addera Redken Brews Beard and Skin Oil till din dagliga rutin. Med bara några få droppar återfuktar du huden under skägget och gör ditt hår mjukt.

För att få fler tips och råd om grooming för män, följ @barbersandbrews på Instagram!