>

Policy mot plagiat

VAD ÄR PLAGIAT?

Om du inte vet svaret på den frågan är du inte ensam. Nio av tio kunder vet inte vad det är. Men du har förmodligen sett det. Plagiat inträffar när produkter säljs på “otillåtna platser”. Äkta Redken-produkter säljs endast på auktoriserade salonger, spaanläggningar eller på webbplatser som tillhör auktoriserade salonger.

 

VARFÖR ÄR PLAGIAT NÅGOT DÅLIGT?

Plagierade produkter kan vara oäkta, utspädda blandningar eller gamla blandningar vars utgångsdatum passerat och som inte är säkra att använda. Redken anger följande i all reklam: "Genuine Products Guaranteed Only in Salons."Det innebär att om du köper våra produkter i ett snabbköp, på ett apotek eller i andra butiker än en auktoriserad salong, spa eller webbplats som tillhör en auktoriserad salong kan vi inte garantera att det är en äkta Redken-produkt som ger de beprövade resultaten.

 

ÄR DET FARLIGT?

Det kan det vara. Kontaminerade eller förfalskade produkter kan orsaka irritation eller till och med infektion.

 

VEM PLAGIERAR PRODUKTER?

Produkter förfalskas av obehöriga distributörer och salonger eller deras anställda samt av andra oärliga personer som vill tjäna pengar på piratkopior.

 

GARANTERAD SALONGPRODUKT

Vår banbrytande forskning, som bygger på kunskaper om protein och surt pH, har gett oss de mest avancerade produkterna i branschen. Teknologi är en integrerad del av alla Redkens produkter. Vi är så säkra på att du kommer att tycka att Redkens produkter har den mest avancerade formulan att vi erbjuder en kvalitetsgaranti som innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Om du enbart har använt en Redken-produkt och inte är nöjd med resultatet så återbetalar vi hela beloppet till dig du inom 4 veckor* från inköpsdatum. Följ instruktionerna nedan:

Skicka den del av produkten som är oanvänd i originalförpackningen tillsammans med originalkvitton med inköpspris och uppgifter om auktoriserad salong/spa eller webbplats som tillhör en salong/ett spa som markförsändelse med poststämpel inom 4 veckor* från inköpsdatum till:

 

Redken Consumer Affairs

PO Box 2007

Westfield, NJ 07091-2007

 

*Vid köp av Cerafill Minoxidil Topical Solution har du 90 dagar från inköpsdatum på dig att be om pengarna tillbaka.

 

Vi strävar efter 100 % nöjda kunder. Ange anledningen till att du returnerar produkten på baksidan av originalkvittot.

 

För att få full återbetalning MÅSTE du ha köpt produkten på en auktoriserad salong/spa eller en webbplats som tillhör en auktoriserad salong. Redken kan endast garantera resultatet för våra produkter när de köps via en AUKTORISERAD salong/spa eller en webbplats som tillhör en auktoriserad salong. Om du har köpt någon av våra produkter från något av följande ställen KAN VI INTE garantera att produkterna lever upp till våra standarder och kan därför INTE betala tillbaka pengarna till dig.

 

ICKE-AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE:

Stormarknader

Rabattvaruhus

Apotek

Livsmedelsbutiker

Onlineköp på webbplatser som inte är återförsäljare av L’Oreal Professionals salongprodukter

Produktwebbplatser

 

Köp endast Redken-produkter på salonger eller spaanläggningar som kan erbjuda bästa service och produktrekommendationer till ditt hår. Endast produkter som köps på en salong eller ett spa eller en webbplats som tillhör en auktoriserad salong är garanterade att leva upp till våra standarder. Tack för att du stödjer nätverket av salonger/spaanläggningar.

 

Innehållet i denna policy gäller endast USA. Redken förbehåller sig rätten att uppdatera, revidera eller avsluta programmet i framtiden.

 

STOPPA PLAGIAT

VAD KAN DU GÖRA FÖR ATT STOPPA PLAGIAT?

Riskera det inte, köp den inte! Berätta också för dina vänner om de potentiella riskerna med plagierade produkter! Skicka oss ett e-postmeddeland om du ser en Redken-produkt som säljs på annat ställe än på en salong på [email protected] med stad, stat och namn på den plats där du såg produkterna. Du kan även ringa +1 800-503-3997 och rapportera förfalskare. Vi kommer då att göra en fullständig utredning.

 

VAD GÖR REDKEN FÖR ATT STOPPA PLAGIAT?

I syfte att skydda Redken-salongerna och se till att kunderna endast får Redken-produkter av högsta kvalitet, utvalda för deras hårs särskilda behov, fortsätter Redken att aktivt bekämpa plagiat:

En tidigare FBI-agent har utvecklat strategierna och övervakar implementeringen av Redkens program för att bekämpa plagiat.

Unika koder på produkterna används för att spåra Redken-produkternas rörelser. Det är den metod som används för att spåra produkter till förfalskare i branschen.

Redkens representanter gör regelbundna stickkontroller i icke-auktoriserade butiker i USA. Dessa produkter avkodas därefter för att försöka identifiera förfalskarna.

Pågående underrättelsearbete för att avslöja plagiat, inbegripet butiker och missbruk av internet.

Information om plagiat kan skickas till Redkens säkerhetsavdelning genom att ringa Redken Hotline på 1-800-503-3997 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected]