Influencers favoriter: Hårvård för skadat hår
>

Influencers favoriter: Hårvård för skadat hår

Dessa influencers har blivit virala med sina glansiga, välmående hår eftersom de har lagt till Acidic Bonding Concentrate-serien i sin hårvårdsrutin. Se hur de använder produkterna
Hur du använder produkterna

Ser du konstant influencers med friskt och glansigt hår på din för dig- eller utforska-sida på TikTok och Instagram och undrar hur de gör det?

Hemligheten är inte så hemlig. De avslöjar själva hur de använder tid, energi och den rätta hårvården för att uppnå ett starkt, välmående hår.

Hår kan utsättas för stress och skada av många anledningar: blekbehandlingar eller hårfärgning, styling med värmeverktyg och felaktig eller otillräcklig hårvård kan vara några av de vanligaste orsakerna till brustna hårstrån och skadat hår.

Dessa influencers har blivit virala med sina glansiga, välmående hår eftersom de har lagt till Acidic Bonding Concentrate-serien i sin hårvårdsrutin.  Se hur de använder produkterna nedan:

Lovisa Worge använder först Intensive Treatment, som är en stärkande behandling som du lämnar i håret i 5-10 minuter före du tvättar ur den.  Hon använder sedan schampo och balsam som skyddar hårfärgen från att avta och stärker försvagade hårbindningar.   Hon avslutar med en Leave-in behandling som hjälper till att minska brustna hårstrån.  Ska fördelas i handdukstorkat hår och inte sköljas ur.

Lasse Brogaard både stylar och bleker sitt egna hår ofta, och då hjälper Acidic Bonding Concentrate att bibehålla hårets styrka och färg trots stressen den utsätts för.

Nora Krog stylar sitt hår efter hon har använt Acidic Bonding Concentrate leave-in behandling, som är en vårdande och värmeskyddande produkt som ska fördelas i handdukstorkat hår.