Sju anledningar till att prova en hårgloss | Redken
>

SJU ANLEDNINGAR TILL ATT PROVA EN HÅRGLOSS

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social

VÄGEN TILL EN VACKER OCH SKINANDE HÅRFÄRG

Drömmer du om ett glansfullt hår? Läs i så fall våra sju anledningar till att prova en hårgloss från Redken. Din väg till ett vackert hår med massor av glans.

Drömmer du om att prova en ny hårfärg, men hålls tillbaka av osäkerheten i valet av nyans? Då är en hårgloss rätt lösning för dig. En hårgloss ger nämligen ditt hår förnyad färg och öppnar för möjligheten att experimentera med pigga nyanser, vilka gradvis bleknar under loppet av några få veckor.

Med en hårgloss ger du ditt hår extra utstrålning, djup och dimension, som du inte ens visste att du saknade. Dessa hårglossprodukter fungerar tack vare en blandning av direkta och oxiderande färgämnen.

De ger en glans till och förbättring av din nuvarande hårfärg. Det hjälper inte bara med att förbättra ditt hårs utseende, det är också en skonsam lösning för var och en som gärna vill ge sitt hår förnyad glans.

SJU BRA ANLEDNINGAR TILL ATT PROVA EN HÅRGLOSS

Att välja den perfekta hårfärgen behöver inte vara ett livslång uppdrag. Det kan faktiskt vara lekande lätta att flörta med en ny hårfärg. När det kommer till att hitta den rätta partnern, som kan lyfta ditt hår till nya höjder, är vår hårgloss Redkens Shades EQ det rätta valet för uppgiften.

Den verkningsfulla hårglossen är en slags demi-permanent hårfärg, som hjälper med att korrigera och förstärka ditt hårs naturliga glans, samtidigt som att den återställer och piggar upp din hårfärg. Det finns med andra ord ett perfekt komplement för dig som gärna vill blåsa liv i den falnande färgen och njuta av ett vackert och skinande hår, med hjälp av bara en produkt.

Är du osäker på huruvida en hårgloss är det optimala valet för dig, eller undrar vad denna produkt annars kan bidra med till just ditt hår? Läs mer här, där vi ger dig våra sju bästa anledningar till att skämma bort ditt hår med en verkningsfull hårgloss.

1. FÄRGER UTAN FÖRPLIKTELSE

Redken-2020-Shades-EQ-010VG-Social-Post

Eftersom en gloss är en demi-permanent hårfärg kommer den gradvis att blekna för varje tvätt, vilket ger dig stora möjligheter att testa en hårfärg eller nyans utan att binda dig till ett permanent resultat.

Redken Shades EQ är en gloss som varken lyfter eller bleker hårets färg.

Det är med andra ord det ideala valet om du gärna vill förstärka din naturliga färg eller återuppliva tidigare färgat hår.

2. FRÄSCHAR UPP FÄRGTONEN

Redken-2022-SHADES-EQ-BOTH-Social-2000x2000

Färgat hår kommer alltid att blekna vid en tidpunkt. En hårgloss är därför ett bra hjälpmedel för att fräscha upp en tråkig hårfärg.

Hårglossen förbättrar nyanserna och korrigerar din hårfärg till din föredragna nyans. Därför kan du alltid känna dig säker på ett felfritt och strålande resultat när du sätter dig i frisörstolen.

Med en hårgloss kan du säga farväl till bleknade toppar och tråkigt hår, och i stället njuta av en förbättrad hårfärgsupplevelse med den glans och nyans som du drömmer om.

3. AVLÄGSNAR EFFEKTIVT GULA FÄRGNYANSER

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-7c

Hos blonda kvinnor råder det nog bred enighet om att ljusa slingor som drar mot orange/gula nyanser, kan vara svåra att få ordning på.

Hårglossprodukter innehåller ofta färgkorrigerande pigment. Dessa pigment verkar genom att neutralisera de gula färgnyanserna, eftersom de ligger på den motsatta sidan av färgcirkeln.

När hårglossen appliceras hjälper den med att justera färgen och ta den tillbaka till en mer neutral eller önskad nyans, så du kan få precis den hårfärg du drömmer om.

4. FÖRSTÄRKER OCH FÖRLÄNGER GLANSEN

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social-2000x2000

Shades EQ-formulan består av ingredienser som gör det möjligt för din frisör att färga ditt hår utan att det mister sin naturliga glans.

En markant fördel med hårgloss är dess förmåga att försegla hårets fjällskikt, vilket resulterar i en jämn yta som reflekterar ljus.

Detta ger en strålande glans till ditt hår och förbättrar dess samlade vitalitet, så du kan njuta av ett vackert och skinande hår.

5. TILLFÖR FYLLIGHET OCH SMIDIGHET

Redken-2020-Shades-EQ-Baby-Blonde-Social-Post

Liksom vid hårfärgning lyfter hårglossen hårets fjällskikt för att lägga en diskret mängd färg på håret.

När fjällskiktet är lyft uppstår det en förnimmelse av fyllighet och textur, vilket gör håret lättare att sätta upp och forma.

Efter en hårfärgning med hårgloss kommer du upptäcka att ditt hår framstår som fylligare och lättare att styla, vilket tillför en extra dimension till din frisyr.

6. SKÖNHET PÅ NOLLTID

Redken-2019-Shades-EQ-Level-10s-Phase-2-Social-Post

Om du letar efter en snabb och verkningsfull lösning till hårfärgning, är en hårgloss exakt det du behöver.

På blott 20 minuter kan ditt hår gå från att vara tråkigt till att bli skinande och vackert. Det är en enkel och snabb metod som hjälper med att förbättra ditt hårs utseende på nolltid.

Det finns med andra ord en bra lösning för dig som inte vill tillbringa timmar i frisörstolen och samtidigt gärna ha ett vackert resultat på ett effektivt och tidsbesparande sätt.

7. GE DITT HÅR NYTT LIV

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-2-2000x2000

En gloss kan hjälpa med att dämpa eller helt ändra oönskade nyanser i ditt hår och skapa en helt ny färgupplevelse.

Glossen öppnar upp för möjligheten att tillföra en skinande glöd och/eller den nyansvariation som du föredrar.

Märk skillnaden på ditt eget hår idag. Boka en tid på din lokala Redken-salong och se Shades EQ Gloss förvandla ditt hår till ditt drömhår på nolltid.