Shades EQ: En demi-permanent hårfärg du inte får missa
>

Shades EQ: En demi-permanent hårfärg du inte får missa

Redken Shades EQ är inget standard-hair gloss. I själva verket är det en hårfärg som tror att den är ett balsam.

Redkens Shades EQ passar alla – från personer som aldrig har färgat håret till dem som älskar intensiva, livfulla nyanser – och är det snabbaste och mest lätthanterliga hair gloss du kan tänka dig!

Vad är en toning?

Vi börjar från början. En toning är en professionell hårfärgsbehandling som erbjuds i salonger. Dessa behandlingar utförs ofta av stylister och är ett sätt att tona, färgkorrigera eller tillföra glans till håret. Eftersom toning är en form av demi-permanent hårfärg består de av en blandning av oxidativa och direktfärgande färgämnen. När denna dynamiska duo kombineras erbjuder den en ny typ av hårfärg där man inte behöver binda sig till samma permanenta resultat.

Vad är demi-permanent hårfärg?

Med denna typ av hårfärg säger namnet allt. Demi-permanent hårfärg är en form av ickepermanent hårfärg som gradvis mattas av på några veckors tid. Denna typ av hårfärg är perfekt för dem som inte vill ha någon tydlig utväxt, vill prova en ny typ av hårfärg eller som vill färga sitt hår för första gången. Eftersom hair gloss är en mildare form av hårfärg är den ett fantastiskt sätt att ändra en look utan att man binder sig till samma bestående resultat. Ett lip gloss ger dina läppar glans och ett hair gloss gör samma sak för ditt hår. Det boostar färgen samtidigt som det tillför glans.

Vad skiljer Redken Shades EQ från andra färger?

Redken Shades EQ är inget standard-hair gloss. I själva verket är det en hårfärg som tror att den är ett balsam. Här är fyra sätt Shades EQ utmärker sig på.

1. Ingen ammoniak
Shades EQ innehåller ingen ammoniak, så du behöver inte stå ut med någon överväldigande, stark lukt eller något obehag under hårfärgningsprocessen.

2. Tillför glans
Berättade vi hur glansigt ditt hår blir efter Shades EQ hair gloss-behandlingen? Formulan är berikad med aminosyror från vete som hjälper till att vårda håret och gör det otroligt glansigt.

3. Färgkorrigerande hårfärg
Säg farväl till utväxt och varma, gulaktiga toppar! Alla typer av missfärgningar och matthet försvinner omedelbart med en Shades EQ-behandling. När formulan appliceras tonar den varsamt och skapar naturliga övergångar, för en fantastiskt fin finish i håret.

4. Färgningen tar bara 20 minuter
Ja, du läste rätt. När du har applicerat din Shades EQ-nyans ska den bara verka i 20 minuter. Det är en snabb, enkel behandling för dem som önskar en fantastisk färg på ett kick.

Varför ska jag använda Shades EQ?

Vill du ha ett hår med massor av lyster och glans som ser ut att ha blivit #blessed av hårgudarna? En toning-behandling kan vara precis det du behöver. Dessa snabba behandlingar fungerar inte bara som en sista touch till en permanent hårfärg, de kan också användas som en separat snabbfix för matt, missfärgat hår. Hur skulle man inte kunna älska det? Tänk på alla gånger du har stått framför spegeln och önskat en snabb uppfräschning – lite toning här och lite mer glans där. För dessa dagar (och alla andra dagar) är Shades EQ-behandlingen precis vad ditt hår behöver.

Hur fungerar en toning?

Efter ett inledande samtal blandar din hårstylist ihop ett hair gloss som är anpassat för just dig. Det gloss som din stylist blandar är framtaget för att uppfylla de önskemål som ni har diskuterat. Efter att färgen har blandats applicerar stylisten ditt hair gloss i torrt hår, låter färgen verka (det vill säga absorberas) i 20 minuter och sköljer sedan ur den. Se till att ha din mobil redo – du kommer genast vilja ta en bild på din nya fantastiska look!

Hur ofta behöver jag förbättra färgen?

En Shades EQ-behandling håller i 6–8 hårtvättar. Eftersom det är ett gloss behöver du inte oroa dig för någon synlig utväxt, men du kommer att behöva gå till din stylist för att få en ny hair gloss-behandling.

Flirta med dina favorit-hårfärger

Eftersom Shades EQ är en så mångsidig produkt kan du flirta med nästan vilken hårfärg du vill. Är du sugen på att prova en ny blond nyans eller leka med en intensiv, mörkbrun nyans eller en pastellnyans? Fråga din stylist om Shades EQ!

Brun hårfärg

Ge din nuvarande hårfärg en extra touch eller fråga din stylist om en mer intensiv brun nyans och lek med den mörka delen av hårfärgsspektrumet. De bruna Shades EQ-nyanserna finns i allt från varma kastanjenyanser till kalla midnattstoner och är perfekta för att ge djup och dimension till alla looker. De är perfekta för att lägga den sista touchen vid en mild balayage i brunt hår.

Roséguldfärgade nyanser

Ingenting har varit mer populärt i år än roséguldfärgade nyanser. Be din hårstylist uppgradera din hårfärg till en perfekt rosa nyans genom att använda ett hair gloss i blont hår eller i hår som tidigare har ljusats upp. Det är ett enkelt sätt att experimentera med de senaste trenderna utan att använda permanenta färger.

Blond hårfärg

Ingen vill ha med varma, orangeaktiga undertoner att göra! Din stylist kan mota bort alla typer av orange och gula toner med ett färgkorrigerande hair gloss. Shades EQ hair gloss innehåller vackra pigment för att hjälpa dig tona missfärgade partier och få dem att smälta in i resten av håret, för en fräsch och levande hårfärg.

Röd hårfärg

Har du funderat på att testa en härlig röd look? Nu kan din colorist skapa livfulla röda hårfärger och djupa bourgogneröda nyanser samt få fram starkare röda toner i mörkt hår utan någon förblekning. Eftersom Shades EQ är en demi-permanent hårfärg är det ett fantastiskt sätt att experimentera utan att bli rödhårig permanent.

Var kan jag få en Redken Shades EQ Hair Gloss-behandling?

För att hitta en salong nära dig, använd vår salon finder för mer information!

Prova också över 70 nyanser virtuellt med Redkens Virtual Try On. Klicka här för att prova verktyget nu.