Hårstyling » Ny design, samma egenskaper | Redken
>

NYT INTUITIVT DESIGN FOR DET PERFEKTE RESULTAT

Hårstyling med Redken – Ny design, samma effekt

Hairstyling-med-redken

Ge ditt hår ett uppfräschat och ”glossy” utseende med Redken Shades EQ – och få ett strålande resultat med färger som du kan experimentera med som du önskar!

Ibland är det tid för förändring. Tid för förnyelse!

Så är det också för Redken. Därför har vi gett vår bästsäljande stylingkollektion en makeover med ett friskt och vågat utseende.

Den nya designen är inte bara ett helt nytt utseende, den ger också en tydlig och kort beskrivning av varje produkts särskilda egenskaper, väl synligt på produktens framsida. Oavsett om det handlar om att tämja burrigt hår, skapa volym eller få håret att hålla formen, kan du enkelt navigera i det stora utbudet av stylingprodukter från kollektionen. Aldrig tidigare har det varit lika enkelt att hitta rätt produkt för den stil du vill skapa.

Upplev hela kollektionen och style confidently med Redken 5th Avenue NYC!

Upptäck möjligheterna i stylingkollektionen

styling reno portfolio

Redken har ett universum av 5th Avenue NYC stylingprodukter som ger dig möjlighet att utveckla dig kreativt och utforskande, oavsett om du stylar håret hemma eller är en professionell stylist.

I mer än 60 år har Redken specialiserat sig på innovativa teknologier inom hårstyling och hårvård, som ska göra det möjligt för alla att uppnå den hårförvandling de drömmer om.

Och med 5th Avenue NYC kan du ta med salongstylingen hem.

Nytt utseende, samma formula

Styling-Reno-Portfolio-Social

Även om det är ett nytt utseende har vi bibehållit formulan i alla produkter. Du kan därför fortfarande hitta din favorit bland våra stylingprodukter i kollektionen, och vara säker på att få precis det resultat som du känner igen och önskar.

Kanske kan de nya beskrivningarna hjälpa dig att hitta en ny stylingprodukt som blir din nya favorit, som du bara måste ha hemma.

Hela styling-universumet i 5th Avenue NYC är skapat utifrån fyra kategorier, där varje kategori har flera produkter för olika styling-önskningar och hårtyper.

I kollektionen hittar du allt för din styling inom kategorierna: Hårspray, värmeskydd, struktur och volym.

Hårstyling med hårspray

styling med redken

Hårspray är ett måste för de flesta kvinnor och hårstylister. Det är den sista finishen på en håruppsättning, den volymgivande touchen till varje stil, och ett effektivt medel för att få din styling att bevara sin form.

I 5th Avenue NYC kollektionen har vi samlat flera hårsprayer – var och en med sina unika egenskaper.

 • Max Hold HairsprayMed denna hårspray faller din styling inte ihop. Max Hold Hairspray ger maximal hållbarhet i upp till 24 timmar utan att torka ut håret eller tynga ned det. Samtidigt hjälper hårsprayen med att hålla burret borta.

 • Control HairsprayMed Control Hairspray får du en snabbtorkande hårspray som ger bra hållbarhet och stänger ute fukt från håret. Undvik burrigt hår i fuktiga omgivningar med denna lätta hårspray.

 • Strong Hold HairsprayOm du vill kombinera ett glänsande utseende med långtidsverkande hållbarhet och anti-friss egenskaper, är Strong Hold hårspray den perfekta partnern. Ditt hår lämnas med ett skinande och friskt utseende.

 • Anti-Frizz HairsprayHar ditt hår tendens att bli frissigt, och särskilt i fuktigt väder? I så fall är Anti-Frizz hårspray din nya bästa vän. Du får den motståndskraftigaste hårsprayen mot fukt och frissigt hår.

 • Quick Dry HairsprayFör blixtsnabb styling eller uppfräschande av håret under dagen – Quick Dry Hårspray är oumbärlig att ha hemma och i handväskan. Hårsprayen torkar omedelbart i håret och ger hållbarhet hela dagen.

Struktur

styling med redken

Vissa frisyrer och stilar lyfts fram genom att skapa struktur i håret. Kanske den korta frisyren ska ha mer attityd, kanske det vågiga håret ska framhäva sitt unika fall, eller kanske håruppsättningen ska fulländas genom att skapa mer volym.

Allt det låter sig göras med Redkens produkter, framtagna för att framhäva hårets textur.

 • Pliable PastePliable Paste är en paste som ger medium hållbarhet och ett naturligt utseende. Med den kan du skapa struktur i håret samtidigt som det hålls mjukt.

 • Spray WaxMed detta spray-vax kan du skapa extra struktur i håret. Spray Wax lämnar en matt finish och ger medium hållbarhet till alla slags hårstilar. Med detta spray-vax bestämmer du själv om du vill skapa en lätt struktur med några enkla sprayningar, eller bygga upp mera hållbarhet och struktur med lite mer produkt i håret.

 • Texture PasteSka håret stylas för att hålla hela dagen? I så fall är Texture Paste rätt produkt för dig. Med den kan du skapa massor av struktur och fräscha upp din stil – precis när du vill.

 • Max Sculpting GelMax Sculpting Gel är en ny produkt i 5th Avenue NYC stylingkollektion. Denna strukturgivande gel med shape-memory ger ett vackert, skinande resultat, oavsett vilken stil du ska kreera. Gelen är utan alkohol och ger en stark hållbarhet – hela dagen, hela natten.

 • Matte ClayMed Matte Clay har du möjlighet att forma och styla ditt hår precis som du önskar. Denna produkt ger en långtidshållbar och mattande effekt, utan att lämna håret klibbigt.

 • Powder GripVill du skapa omedelbar textur i håret utan att tillföra fukt eller att håret blir glänsande? Kolla i så fall in Powder Grip. Det är en oljeabsorberande produkt som ger volym vid rötterna och ger ett naturligt utseende.

Volym

En frisyr kan lyftas till nya höjder om det tillförs volym. Oavsett om det handlar om en up-do, naturliga vågor eller Hollywood-lockar, kan mer volym ge det lilla extra till stylingen.

Många önskar att skapa mera fyllighet i håret. Både till vardags genom ett litet lyft vid rötterna, och till fest där hårstylingen ska vara något alldeles särskilt.

Redken har tagit fram flera stylingprodukter som gör det möjligt att få precis den volym som passar dig och ditt hår.

 • Root LifterRoot Lifter är för dig som önskar ett naturligt utseende med mera volym. Ge håret ett lyft med denna spray-mousse som enkelt appliceras vid hårrötterna och ger ett voluminöst resultat. Perfekt för att ge vardagsstilen ett litet lyft.

 • Root TeaserSkapa den perfekta hästsvansen med massor av fyllighet med denna spray. Produkten ger synlig volym med detsamma och torkar snabbt.

 • Full Volume MousseOm du vill att din styling ska hålla hela dagen kommer denna Full Volume Mousse bli din nya favorit. Njut av massor av volym med denna lätta mousse som varken klibbar eller gör håret torrt. Ge ditt hår det perfekta lyftet och njut av en naturlig finish.

 • Touchable TextureMed denna produkt kan du förena volym med extra struktur. Du kan njuta av ett voluminöst hår som är skyddat mot värmestyling och burrigt hår.

Värmeskydd

Hairstyling med redken

Värmeskydd är ditt hårs bästa vän. Det ger ditt hår rätt skydd när du stylar det med varma hårverktyg.

 • Thermal SprayFörbered ditt hår på föning, plattång eller krustång med en skyddande leave-in spray, som hjälper att bevara håret mjukt och skinande. Skyddar håret mot värme i upp till 230 grader.

 • Quick BlowoutAccelererad värmeskyddande hårföningsspray. En lätt formel som ger snabbare hårtorkning, samt tillför näring och slätar ut håret.

 • Big BlowoutEn unik hårföningsgel som smälter in i håret för att ge omedelbar volym och struktur med en mjuk, silkeslen yta.