Redken | Den ultimata guiden för en härlig spadag hemma
>

Den ultimata guiden för en härlig spadag hemma

I dag känns sparesor som fina, avlägsna minnen. Men att vi inte kan unna oss behandlingar på samma sätt som före karantänen innebär inte att vårt hår behöver lida. Det finns faktiskt många sätt som du själv kan ge ditt hår lite kärlek och omtanke hemma.

I dag känns sparesor som fina, avlägsna minnen. Men att vi inte kan unna oss behandlingar på samma sätt som före karantänen innebär inte att vårt hår behöver lida. Det finns faktiskt många sätt som du själv kan ge ditt hår lite kärlek och omtanke hemma.

Ta ledigt en eftermiddag och skäm bort dig själv (och ditt hår) utan att lämna badrummet. Här är fem sätt att skämma bort dig själv hemifrån – och ge ditt hår den härliga boost av vård och näring det förtjänar.

Sätt på din favoritspellista

Stämningsfull musik har visat sig ha en väldigt avkopplande effekt och är ett av de mest prisvärda stressreducerande verktygen som finns. Låt dina sinnen förföras av klassisk musik eller den akustiska versionen av dina favoritlåtar, eller välj en av de många spaspellistor som finns på Spotify.

Ta på dig en morgonrock och tappa upp ett bad

Inget lindrar spänningar bättre än ett varmt bad och i samma ögonblick som du sjunker ner i badet fylls både kropp och själ av en härligt rofylld känsla. Tillsätt lite epsomsalt, en väldoftande olja och ljuvliga bubblor i ditt bad och koppla sedan av med en god bok, ett glas vin och njut!

Prova en hårinpackning

Eftersom du tillbringar mycket tid hemma får du många perfekta tillfällen att skämma bort ditt hår med en leave-in-inpackning. Redken har mängder av produkter som kan hjälpa till att ge nytt liv även åt det allra tristaste och torraste hår. Vi har fyra olika produkter i vårt sortiment som var och en är anpassad för ett särskilt hårbehov. De innehåller alla ett proteinkomplex som ger näring åt håret vid rötterna, i kärnan och i topparna och gör det friskare från rot till topp. Och vet du vad det bästa är? Tack vare dual-teknologin som de bygger på kan du njuta av den härligt djupvårdande effekten i upp till tre hårtvättar. För att uppnå optimala resultat rekommenderar proffsen att man använder den i handdukstorkat hår var tredje tvätt, låter den verka i 3–5 minuter och sedan sköljer noga.

Hur vet man vilken produkt man ska välja? Om du har färgbehandlat hår, välj Color Extend Magnetics Mega Mask och för skadat hår rekommenderar vi Extreme Mega Mask. Om du upplever att ditt hår är torrt och skört, använd All Soft Deep Conditioning Mega Mask och är det extremt torrt och strävt, välj All Soft Mega Mega Mask.

Avsluta dagen med en lyxig hårolja

När du har gett ditt hår näring med en inpackning kan du använda Redken’s Oil For All för att verkligen binda fukten och alla näringsämnena i håret. Den passar alla hårtyper och gör håret slätt och blankt utan att det någonsin känns fett tack vare den lätta formulan. Den har dessutom en perfekt avkopplande doft som gör att du bär med dig den härliga spakänslan resten av dagen.