Upptäck Acidic Bonding Concentrate För Skadat Hår

Skador och torrhet är några av de vanligaste och mest frustrerande hårproblemen. Och det är ingen överraskning. Håret kan trots allt skadas av många olika anledningar – vid blekning, slingning och färgbehandlingar, överdriven föning eller hårstyling med värmeverktyg. Till och med miljöfaktorer såsom vind och solexponering kan skada håret.

Vi introducerar Acidic Bonding Concentrate

Om ditt hår är torrt eller skadat är det viktigt att komma ihåg att du kan återfukta och stärka ditt hår med rätt hårvårdssystem. Nu introducerar Redken ett hårvårdssystem för att reparera skadat hår, för en hårförvandling med omedelbara resultat. Acidic Bonding Concentrate är ett must-have-system för att återfukta och reparera alla typer av skadat hår. Detta allt-i-ett-system ger intensiv vård och skydd mot att hårfärg avtar, och är för alla hårtyper och hårtexturer.

Tillför Intensiv Vård och Ultimat Reparation till Håret

Detta hårvårdssystem i tre steg är formulerat med citronsyra. Detta är en alfa-hydroxisyra i Redkens koncentrerade Bonding Care Complex, vilket är en teknologi som stärker hårets försvagade bindningar samt förbättrar styrkan och motståndskraften hos skadat hår för att uppnå omedelbart synliga resultat. När produkterna används som ett trestegssystem, med schampo, balsam och leave in-behandling, tillför Acidic Bonding Concentrates pH-vänliga formulas den intensiva vård och ultimata reparation som torrt, skadat hår behöver. Dessutom, för alla hårfärgentusiaster: systemet är även lämpat för färgbehandlat hår och skyddar mot att färgen avtar.

Upplev omedelbara resultat och ultimat hårtransformation med 56% färre hår som går av*, 82% mindre synliga kluvna toppar** och 11 gånger mjukare hår** när du använder Acidic Bonding Concentrate-systemet.

* Vid använding av Acidic Bonding Concentrate som system: Schampo och Balsam, jämfört med icke vårdande schampo
** Vid använding av Acidic Bonding Concentrate som system: Schampo, Balsam och Leave In-Behandling, jämfört med icke vårdande schampo

Upplev Kraften från Acidic Bonding Concentrate – Se de Fantastiska Resultaten I Videon Nedan