Hårvård för överbehandlat och skadat hår | Redken
>

Hårvård för överbehandlat och skadat hår

TORRT OCH SKADAT HÅR?

Klicka här för att upptäcka all-in-one-lösningen för hår och upplev Redkens kraftfulla hårvårdsystem: Acidic Bonding Concentrate för skadat hår.

På Redken vet vi att det finns många orsaker till att håret kan skadas. Allt från hårbehandlingar, värmestyling och yttre påverkningar, som solexponering och vind, sliter på håret. Därför har vi utvecklat en hårvårdsserie som stärker skadat, torrt och överbehandlat hår.

Acidic Bonding Concentrate är en komplett hårvårdsserie som gör det lätt att skydda håret mot vardagens slitage och som säkrar en ultimat hårvård.

Vi har samlat all relevant information om hårvårdsserien för att du enkelt ska kunna få en överblick, läsa om produkternas verkan och hur du använder dem.

UPPTÄCK REDKENS ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Acidic Bonding Concentrate är professionell hårvård framtagen av Redkens duktiga specialister. Det är vår kraftfullaste serie för intensiv hårvård. Denna hårvårdserie skyddar också hårfärgen från att avta och är särskilt lämplig för dig vars hår är torrt och slitet.

Serien består av fyra produkter som tillsammans ger en komplett hårvårdsrutin, som vårdar håret på djupet.

Du kommer att uppleva en hårtransformation som ger omedelbara resultat och en förnyad styrka till håret. Korrekt hårvård kan nämligen vara med att återfukta och stärka ditt hår.

ETT SAMLAT SYSTEM SOM VÅRDAR OCH ÅTERFUKTAR HÅRET

Acidic Bonding Concentrate är ett måste för alla typer av skadat hår. Produkterna har ett samlat all-in-one system och är lämplig för alla slags hårtyper och hårtexturer.

Serien består av ett schampo, ett balsam, en hårinpackning och en leave-in behandling. Gemensamt för alla produkterna är att de består av flera närande ingredienser som skyddar och tillför förnyad kraft till håret. Formulan innehåller bland annat citronsyra: en alfahydroxisyra i Redkens koncentrerade Bonding Care Complex. Kombinationen av produkternas låga pH-värde och ytterst effektiva formula, ger intensiv vård till skadat och överbehandlat hår.

Du får omedelbart resultat och det skadade håret transformeras med 56 % färre hårstrån som går av*, 82 % färre synliga brustna hårstrån** och 11 gånger mjukare hår**.

* Vid användning av Acidic Bonding Concentrate schampo och balsam som system vs. icke-vårdande schampo

** Ved användning av Acidic Bonding Concentrate schampo, balsam och leave-in behandling som system vs. icke-vårdande schampo

FYRA STEG FÖR ATT VÅRDA SKADAT HÅR

För att uppnå de bästa resultaten kan du med fördel använda schampot, balsamet, den vårdande leave-in behandlingen och vår intensiva hårinpackning som ett samlat system i 4 steg.

Tillsammans bidrar produkterna till att stärka hårets försvagade bindningar och förbättra motståndskraften i skadat hår.

  1. Första steget i hårvårdsserien är Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment som är en intensiv hårinpackning som du applicerar i håret före schampo och balsam. Låt produkten verka i 5-10 minuter innan du sköljer ur den och påbörjar din hårtvättsrutin.

  2. Andra steget är vår Acidic Bonding Concentrate schampo som är en koncentrerad all-in-one formula formula som återupprättar styrka i alla typer av skadat hår. Detta imponerande schampo hjälper till att skydda hårfärgen från att avta och ger intensiv hårvård.

  3. Tredje steget består av Acidic Bonding Concentrate balsam. Efter schamponering applicera balsamet i fuktigt hår. Fördela produkten jämnt i hårets längder och låt verka i 3-5 minuter. Denna rika formula hjälper till att stärka håret.

  4. Avslutningsvis kan du med fördel använda Acidic Bonding Concentrate Leave-in behandling för en fullständig hårtransformation. Denna formula innehåller sojaprotein och biotin, som bidrar till att försegla och stärka håret samt att minska synliga brustna hårstrån.

UPPLEV ACIDIC BONDING CONCENTRATE KOLLEKTIONEN

Upptäck den imponerande hårvårdsserien från Redken. Sortimentet består av en unik synergi av stärkande och vårdande ingredienser som tillför fukt till alla slags hårtyper, även det mest krävande och behandlade hår.

UPPLEV KRAFTEN FRÅN ACIDIC BONDING CONCENTRATE – SE DE FANTASTISKA RESULTATEN I VIDEON NEDANFÖR

Se hur du använder Acidic Bonding Concentrate-produkterna i videon.

Vi vägleder dig i hur du använder och applicerar hårvårdsserien steg-för-steg, för att du ska få ut den största möjliga verkan av produkterna