Redken | Här är de bästa produkterna som hjälper mot torrt hår
>

Här är de bästa produkterna som hjälper mot torrt hår

I den här bloggen kan du läsa om de bästa fuktgivande produkterna vi rekommenderar för din hårvårdsrutin om du har problem med torrt och skadat hår.

Har du torrt hår? Att hitta rätt i djungeln av hårvårdsprodukter kan vara både frustrerande och krävande. Hos Redken har vi därför valt ut 4 av de bästa återfuktande produkterna för torrt hår. Läs mer och se vilka produkter du kan använda från Redken för att säga farväl till torrt hår och få tillbaka glansen i håret. Ge ditt hår rätt vår med Redkens produkter för att förebygga ytterligare skador.

Vilket schampo och balsam bör jag välja?

Om du har torrt eller skadat hår bör du välja All Soft-serien. All Soft Shampoo är berikat med arganolja, som gör håret mjukt, lätthanterligt och glansfullt. Produkten innehåller Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ som är ett smart och specialutvecklat system som behandlar håret inifrån och ända ut till topparna, och ger alla delarna av håret precis den näring de behöver. Produkten återställer proteinnivån i håret för förnyad styrka och intensiv mjukhet.

All Soft Conditioner innehåller också Redkens exklusiva RCT Protein Complex™. Produkten jämnar ut, återfuktar, ger näring och kontrollerar frizz. Balsamet är också berikat med arganolja för intensiv mjukhet.

Kom ihåg inpackningen

En bra fuktgivande hårbehandling är nödvändig. All Soft Heavy Cream Treatment är en fuktgivande hårinpackning för torrt och skadat hår som motverkar frizz. Den tillför intensiv fukt och gör håret starkt och mjukt med maximal näring. Håret blir mer lätthanterligt och glansfullt. Applicera på handdukstorkat hår efter All Soft schampo och All Soft balsam. Låt verka i 5-15 minuter och skölj noggrant. Använd produkten minst en gång i veckan som en intensivbehandling.

Vårda ditt hår med One United

One United Multi-Benefit Hair Treatment Spray med 25 fördelar ger omedelbar näring och reder ut håret. Produkten hjälper till att skydda håret vid värmebehandling och bevarar hårfärgen. Den ger glans och mjukhet med en silkeslen finish. Produkten kan användas på olika sätt i din dagliga rutin:

- Ger vårdande fördelar som skyddar håret och gör det mer medgörligt och vackert
- Hjälper poröst hår
- Gör håret mindre torrt, reder ut och stärker håret
- Hjälper till att förhindra att håret skadas av värme från värmeverktyg
- Skyddar håret mot yttre miljöpåverkan