Har du skadat hår? Läs Redkens guide till skadat hår | Redken
>

Hårvård för blont hår

Redken har skapat hårvårdsserien Blondage High Bright™ som hjälper med att hålla ditt blonda hår ljust mellan salongsbesöken. Läs om produkterna »

Om du har blekt hår vet du att det behöver underhållas för att bibehålla en snygg, ljus färg och se välvårdat ut. Ändå kan det ljusa håret vara ganska ombytligt och med tiden upplever många kvinnor att håret skiftar nyans. Håret kan mista sina klara färger och få ett gult eller orange drag, och allmänt se lite tristare ut. 

Redken har därför skapat en hårvårdsserie som hjälper med att hålla ditt blonda hår ljust mellan salongsbesöken. Vi introducerar Blondage High Bright™.

Dina omgivningar ändrar nyansen i ditt blonda hår

Om du har slingor, ljusa längder med balayage eller ett blonderat hår, kommer du kanske uppleva att ditt hår långsamt börjar se mer gult, matt och urblekt ut. Orsaken är att blekt hår är särskilt sårbart för påverkningar utifrån. 

Föroreningar och sol är ofta de största bovarna bakom gula och tråkiga nyanser, och de kan orsaka problem för dig som vill bevara din kyliga eller platinablonda hårfärg.
Med Redkens hårvårdsserie Blondage High Bright ™ kan du vårda ditt ljusa hår och samtidigt bevara och stärka den klara, ljusa färgen – märk skillnaden redan efter första användningen.

Hårvårdsserie som ljusar upp blont hår

Blondage High Bright™ har C-vitamin och ett Brightening Care Complex som förenar vård med uppljusande egenskaper. Hårvårdsserien består av tre produkter som tillsammans ger dig ett synligt blondare hår.

Med denna serie kan du med endast tre steg få tillbaka din klara, blonda hårfärg och hålla ditt blonda hår ljust och fräscht mellan frisörbesöken. 

1. Förbehandling till blont hår

Blondage High Bright Pre Treatment är en neutraliserande för-schampo spray med bland annat C-vitamin, som är känt för sina ljusnande egenskaper.
Sprayen är det första steget i hårvårdsserien som förbereder håret för schampo och balsam.
Redan vid användning av Blondage High Bright Pre Treatment kommer ditt hår omedelbart att bli ljusare*.
Applicera produkten i fuktigt hår och låt det verka i 5–10 minuter. Ha i schampot direkt utan att skölja ur förbehandlingen.

*Expertbedömning av 53 modeller efter användning av seriens schampo, balsam och behandling.

2. Schampo för blont hår

Blondage High Bright Schampo är formulerad med C-vitamin och vår Brightening Care Complex, som rengör och gör blont hår ljusare.
Schampot hjälper med att hålla ditt hår skinande och välvårdat samtidigt som det skapar ett synbart ljusare hår redan efter första användningen*.
Applicera schampot utan att skölja ur förbehandlingen. Löddra bara upp schampot och skölj ur grundligt efteråt.

*Expertbedömning av 53 modeller efter användande av seriens schampo, balsam och behandling.

3. Balsam för blont hår

Blondage High Bright Conditioner är ett uppljusande och neutraliserande balsam som lämnar ditt hår ljusare* och mer skinande.
Balsamet innehåller en non-drying formula som ger ljust hår en mjuk finish.
Efter tvättning med Blondage High Bright Schampo appliceras och fördelas balsamet i längder och toppar och sköljs ur.

*Expertbedömning av 53 modeller efter användning av seriens schampo, balsam och behandling.

Njut av ett ljusare blont hår efter bara EN användning

Resultaten är inte att ta fel på. Med Blondage High Bright™ får du en hudvårdsserie som håller blont hår ljust.
Redan efter första användningen kommer du uppleva att ditt hår omedelbart har blivit ljusare* och känns mjukt och vårdat. 

*Expertbedömning av 53 modeller efter användning av seriens schampo, balsam och behandling.