Hårvård till vintermånaderna » Undvik torrt hår | Redken
>

SÅ HÄR VÅRDAR DU TORRT OCH SKADAT VINTERHÅR

Redken 2022 Extreme Social 1080x1080 Family Packs Textures

När vintermånaderna står för dörren följer ofta ett hår som inte helt beter sig som vi önskar. Särskilt i Skandinavien där vinterkylan präglar vädret i många månader i sträck kan håret bli torrt, statiskt och platt. Lyckligtvis finns det hjälp att få, och du ska inte bekymra dig över tråkigt vinterhår.


UNDVIK TORRT OCH SKADAT HÅR UNDER VINTERMÅNADERNA

Blir ditt hår också platt, torrt och statiskt under vinterhalvåret? Det är inte ovanligt, vinterns kalla väder är tufft för håret. Frost, kyla och vind bidrar till att torka ut håret, vilket kan få det att framstå som trist och försvagat.

Men lyckligtvis finns det hjälp att få. Med den rätta vården kan du nämligen göra håret mer motståndskraftigt mot vintervädret. Vi guidar dig till hur du kan vårda torrt vinterhår med Redkens Extreme hårvårdsserie.

Skapa en hårvårdsrutin som stärker och reparerar skadat hår och njut av den bästa versionen av ditt hår hela året runt.


HÅRVÅRDSRUTIN TILL VINTERHÅR

Matt, tråkigt och torrt hår kan förklaras av flera orsaker, men under vinterhalvåret är grunden oftast avsaknaden av fukt i luften. Därför kan du med fördel använda fuktgivande och näringsgivande produkter som skyddar håret.

Redken Extreme är en komplett hårvårdsserie och produkterna som är innehåller protein hjälper med att minska brutna hårstrån och förebygga skador.

Vi guidar dig till en näringsgivande och stärkande hårvårdsrutin som tar dig och ditt hår genom vintermånaderna.


RK DMI Extreme Pre Holiday ATF Tiles 2000x2000

1. SCHAMPO

Redken 2020 Extreme Shampoo Product Shot 2000x2000 resized

Första steget i en stärkande hårvårdsrutin är ett schampo. VårtExtreme Shampoo rengör, stärker och återupplivar skadat hår och hjälper med att förebygga brutna hårstrån.

Detta schampo har en formula särskilt framtagen för torrt, svagt och skadat hår. Det är berikat med Redkens Strength Complex som innehåller aminosyror och arginin, vilka rengör mjukt.

Protein bidrar till att förhindra kluvna toppar. Håret lämnas med en hälsosammare och starkare känsla.

2. PROTEINBEHANDLING

Redken 2020 Extreme CAT Product Shot 2000x2000 resized

Med vår Extreme CAT hårspray med återuppbyggande proteinbehandling kan du tillföra spänst och motståndskraft, samt få vitalitet till håret.

Denna Protein Treatment Spray är en återuppbyggande behandling som ger styrka till försvagat och skadat hår. Den innehåller Redkens Strength Complex och hjälper med att förbereda håret innan kemiska behandlingar.

Formulan är berikad med taurin, veteprotein och arginin, och återskapar skadade proteiner i skadat hår och ger styrka medan den förhindrar kluvna toppar. Håret känns friskt, glansigt och motståndskraftigt, och ser även så ut.

3. BALSAM

Redken 2024 Extreme Conditioner Shot 2 sRGB resized

Efter hårtvätt rekommenderas det att använda ett balsam. Redken Extreme Conditioner  vårdar skadat och torrt hår från rot till topp.

Denna formula förstärker håret och hjälper med att ge djup vård genom att behandla alla tre områden på hårstrået: hårrötterna, hårkärnan och topparna.

Några av de viktigaste fördelarna är att detta balsam jämnar ut och reder ut håret, vilket förhindrar brutna hårstrån. Dessutom förseglar det hårets fjällskikt för att ge en starkare yta som gör håret mjukt och glänsande.

4. HÅRMASK

Redken 2024 EU Extreme Strength Builder Plus Shot

Redken Extreme-serien innehåller också hårmasker som ger vård till håret.

Prova exempelvis vår Extreme Strength Builder Plus Mask, som reparerar håret, förebygger kluvna toppar och gör håret mer medgörligt. Det är en skölj-ur-hårmask för torrt och skadat hår som innehåller Redkens Strength Complex och protein.

Om du önskar en djupverkande vård kan du också välja Redken Extreme Mask. Denna proteinberikade formula skyddar hårets yta, minskar antalet kluvna toppar.

5. LEAVE-IN BEHANDLING

Redken 2020 Extreme Anti Snap Product Shot 2000x2000

Det är en bra idé att fortsätta med den vårdande hårrutinen efter badet. Vi rekommenderar vår leave-in behandling  Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment för skadat hår, vilken verkar som ett djupgående balsam.

Extreme Anti-Snap är berikad med Interlock Protein Network och Fortifying Complex, vilka hjälper med att reparera skadade områden tack vare proteiner och ceramider. Leave-in behandlingen återuppbygger hårets styrka och ger dessutom en skyddande yta och glans som gör att håret ser hälsosamt, starkt och smidigt ut.

6. VÄRMESKYDD

Redken 2020 EU Extreme Play Safe Product Shot

Något av det som sliter allra mest på håret är styling med värmeredskap som exempelvis hårtork och plattång. Därför är det viktigt att använda en stärkande och värmeskyddande spray som skyddar håret mot höga temperaturer och minskar skador.

Prova vår Extreme Play Safe leave-in behandling som är en 3-i-1 behandling. Formulan, som är berikad med växtprotein och turmalin, skyddar håret mot värme på upp till 230°C, hjälper med att reparera existerande skador samt minska uppkomsten av kluvna toppar. Denna produkt är väl ägnad för var och en som ofta använder värme för att styla sitt hår.

UPPTÄCK VÅRA ANDRA PRODUKTER

På Redken hittar du ett stort utbud av professionella hårvårdsprodukter för varje hårtyp. Om du har långt hår kan det gynnas av att du exempelvis väljer vår Extreme Length erie som vårdar och stärker hårfibrerna.

BESÖK EN AV VÅRA SALONGER

Om du vill ha feedback eller goda råd för att vårda ditt hår under vintermånaderna kan du alltid kontakta en av våra salonger. Hitta en salong nära dig: