Hitta den bästa masken för ditt hårs behov | Redken
>

HITTA DEN BÄSTA MASKEN FÖR DITT HÅRS BEHOV

Håret står ut med mycket. Färgning, blekning och styling. Sol och värme på sommaren. Kyla, vind och snö på vintern. Inte konstigt att det kan se slitet eller livlöst ut ibland. För att behålla känslan av hälsosamt hår krävs extra kärlek och vård.

Lägg till en hårmask i din rutin för att boosta håret med fukt och näring. Till skillnad från ett schampo och balsam, som behandlar håret på ytan, verkar en hårmask mer djupgående. Så använd den när håret behöver det som mest, i samband med din hårtvätt.

Vi guidar dig till den bästa masken för ditt hårs behov. Oavsett om det är skadat, frissigt eller torrt. Upptäck lösningen som håller ditt hår starkt, mjukt och glänsande.


HUR REPARERAR JAG MITT SKADADE HÅR?

Har ditt fina hår tagit skada av färgning eller blekning? Skäm bort det med en exklusiv, djupgående hårvårdsbehandling. Redken Acidic Bonding Concentrate Mask har en koncentrerad all-in-one formula som stärker svaga bindningar och gör att håret ser välmående och vackert ut. För en komplett hårtransformation, använd hela  ABC-serien. Resultatet? Ultimat reparation, intensiv vård och skydd mot att hårfärg avtar. Perfekt för dig med behandlat hår.

HUR GER JAG MITT HÅR STYRKA?

Saknar ditt hår styrka och glans? Ingen fara. Redken Extreme Strength Mask reparerar håret och ger det mer motståndskraft. Behandlingen innehåller kraftfulla aminosyror som förstärker och bygger upp hårets styrka. Behöver du mer än bara en boost? Använd Extreme Strength-serien som en komplett rutin för styrka till skadat hår.

HUR FIXAR JAG MITT FRISSIGA HÅR?

Fightas du med frissigt hår? Då tipsar vi dig att använda en intensiv hårinpackning som slätar ut och gör håret mjukt. Redken Frizz Dismiss Hair Mask skyddar mot luftfuktighet och gör håret enkelt att reda ut. För optimal effekt, använd hela Frizz Dismiss-serien i din hårrutin, för full koll på frissigt, okontrollerat hår.

HUR ÅTERFUKTAR JAG MITT TORRA HÅR?

Känns ditt hår strävt, torrt och livlöst? Då är det dags att ladda på med massa fukt. Redken All Soft Moisture Restore innehåller hyaluronsyra som hjälper till att återfukta håret och arganolja som ger näring och glans. Hejdå torra, kluvna toppar! Denna leave-in-produkt ger dessutom värmeskydd upp till 230°C. Perfekt att använda innan styling för extra mjukt och glansigt hår. Utforska hela All Soft-serien och kom igång med din fuktgivande rutin.

HUR BEHANDLAR JAG MITT LÅNGA HÅR?

Vill du rädda ditt långa, vackra hår från att brytas av? Rikta lite extra näring till hårbotten, längderna och topparna - de punkter där håret lättast bryts av. Redken Extra Length Triple Action är en hårmask berikad med niacinamind, biotin och ricinolja som stärker längderna och minskar brutna hårstrån. Använd Extreme Length-serien som en komplett hårvårsrutin för bäst effekt på ditt långa hår.

SÅ APPLICERAR DU DIN HÅRMASK

Steg 1: Applicera masken i nytvättat, fuktigt och handdukstorkat hår. Fördela jämnt i hår och toppar med hjälp av fingrarna eller en kam.

Steg 2: Låt verka i håret 3-5minuter. Läs bruksanvisningen för just din mask. Experttips! Vissa masker kan du ha i längre tid, eller lämna i över natten. Sätt upp håret i en klämma eller placera en handduk på ditt örngott, för att skydda håret och kudden.

Steg 3: Skölj ur håret noggrant och njut av ditt mjuka, glänsande och välmående hår.

Experttips! Är ditt hår mycket skadat och slitet kan du använda masken vid varje hårtvätt. Vill du ge håret en frisk känsla med glänsande finish räcker det att du använder masken en gång i veckan eller mer sällan, som en stärkande kur.


HITTA DIN NÄRMSTA SALONG

Är du osäker på vilken hårtyp du har och vilka produkter som passar dig bäst? Fråga om Redken på din salong och få hjälp att upptäcka din hårmask.