Så ger du ditt hår volym | Redken
>

SÅ GER DU DITT HÅR VOLYM

Drömmer du om stort, tjockt hår? Att få till en look med fyllig finish och massor av volym kan verka omöjligt. Speciellt om du har hår av finare kvalitet, som känns platt och glest. Men med rätt produkter kan du uppnå dina volymmål, utan att behöva använda komplicerade stylingverktyg eller fundera på löshår.

Redken Volume Injection är en volymgivande serie som boostar hårets volym. Vi tipsar dig om hur du ökar hårvolymen och får ditt hår att se tjockere ut!


LÖSNINGEN FÖR FINT OCH PLATT HÅR

Du är långt ifrån ensam om att uppleva fint, tunt och platt hår. I norden är håret är en viktig del av vår look och identitet. Självklart vill vi lyfta fram den med extra volym och kraft. Men att bevara volymen i håret är en riktig utmaning i vårt skandinaviska klimat. Så fort vi lämnar hemmet kan regn, snö och vind snabbt förstöra frisyren. Att ta på en mössa för att skydda håret gör det bara platt eller elektriskt. Är du också trött på hår utan volym? Vi har en lösning.


MER VOLYM, HÄR OCH NU

Det ska vara enkelt att få till en look med mer volym. Få av oss har tid att styla håret i timmar. Vi behöver grymma resultat på kort tid och knep att använda i vardagsrutinen.


Redken Volume Injection innehåller Bodifying Complex med Filloxane, som hjälper till att lyfta rötterna omedelbart och ge fyllighet till fint, platt eller behandlat hår. Seriens shampoo och balsam ger dig en kraftfull duo för mer volym, här och nu. Upplev skillnaden efter bara en användning!

UPPTÄCK DIN VOLYMGIVANDE RUTIN

Starta din nya volymgivande vana med att byta ut ditt vanliga schampo och balsam till en professionell hårvårdsserie, anpassad för dina önskemål och behov. Vill du maxa din look med ännu mer volym tipsar vi dig om kompletterande stylingprodukter som fulländrar effekten.
TVÅSTEGSRUTINEN FÖR MER VOLYM

Steg 1: Rengör hår och hårbotten med Redken Volume Injection Shampoo, ett volymgivande schampo som ger håret mer fyllighet och volym genom att lyfta rötterna. Applicera i vått hår, massera upp ett lödder och skölj ur.


Steg 2: Fortsätt med Redken Volume Injection Conditioner, ett lätt balsam som omedelbart ger fyllighet, skapar luft och fyllighet vid hårroten, samtidigt som det tillför glans och mjukhet. Skölj ur noga och du är redo för styling!


EXPERTTIPS: STYLINGPRODUKTER FÖR ÖKAD VOLYM

Vill du få till vågad volym med glänsande finish? Använd Redken Big Blowout Jelly, en hårföningsgel som tillför glans, kontrollerar friss och ger volym. Applicera i fuktigt hår, med hjälp av fingertopparna. Föna håret och uppnå effekten av naturligt studsande hår med glow.


Vill du säkra din fylliga hårlook? Välj Redken Volume Boost, en spraymist som ger långvarig volym och får håret att kännas fylligare, utan att upplevas stelt. Det riktade munstycket gör det möjligt att spraya med precision vid roten utan att tynga ner håret. Applicera på handdukstorkat hår vid hårbotten och föna för volym.

HITTA DIN NÄRMSTA SALONG

Är du osäker på vilka produkter du ska använda för att öka volymen i ditt hår? Fråga efter Redken på din salong och få hjälp med att utforska din volymrutin.