Så stärker och skyddar du skadat hår | Redken
>

SÅ STÄRKER OCH SKYDDAR DU SKADAT HÅR

Vad gör man åt torrt och slitet hår? Kan man rädda hår som skadats av färgning och blekning, eller måste man klippa sig för att ge håret nytt liv? Oroa dig inte. Redken Acidic Bonding Concentrate är en professionell hårvårdsserie som reparerar alla typer av skadat hår och får ditt hår att se välmående ut. Vi guidar dig i hur du stärker och skyddar ditt vackra hår.

DÄRFÖR UPPLEVER DU TORRT OCH FRISSIGT HÅR

Vi är många i Norden som upplever fint, frissigt och torrt hår. Yttre faktorer och hårt klimat, sol, vind och vatten kan skada håret. Även hårbehandling och värmestyling kan leda till brustna hårstrån eller att håret går av. Men med rätt vård kan du skydda håret mot vardagens slitage.

KRAFTFULL HÅRVÅRD, FRAMTAGEN AV SPECIALISTER

how to strengthen and protect damaged hair blog

Skadat hår behöver återfuktning och intensiv näring på djupet. Acidic Bonding Concentrate är en pH-balanserande serie, framtagen med specialister och skapad för dig med behandlat hår i behov av reparation.

Redken var först med att använda ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att utveckla hårvård. Vi upptäckte att rätt balans mellan protein, fukt och pH-värde är avgörande, och att ett surt pH-värde på 4,5-5,5 kompletterar det naturliga pH-värdet hos hår och hud.

Alla produkter i serien har en koncentrerad all-in-one formula med kraftfulla ingredienser. Redkens Bonding Care Complex, alfahydroxysyra och citronsyra stärker svaga bindningar och förbättrar hårets motståndskraft. Det låga pH-värdet hjälper till att motverka negativa effekter från hårfärgning och värmestyling. Perfekt för dig som har färgat hår eller ofta plattar, lockar eller fönar håret.

BEKÄMPA ETT ÅRS SYNLIGA SKADOR MED EN ANVÄNDNING

Acidic Bonding Concentrate transformerar alla hårtyper och texturer, även om du har utsatt ditt hår för krävande behandlingar. Upplev känslan av starkare och mjukare hår omedelbart! Bekämpa ett års synliga skador i en enskild användning* med din ABC-rutin.

*System av Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment, Shampoo, Conditioner & Leave-in vs. oskadat hår

 

GLÖM INTE LEAVE-IN TREATMENT!

Det är viktigt att se till att ditt skadade hår får den vård det behöver, och ett steg du definitivt inte bör förbise är vår kraftfulla Leave-In Treatment. Den professionella formulan behöver inte sköljas ur, vilket gör den till ett problemfritt tillskott i din hårvårdsrutin.  Applicera denna koncentrerade all-in-one-behandling på rent, fuktigt, handdukstorkat hår efter att du har tvättat det.  Produkten är fylld med ett kraftfullt 5% Conditioning Care Complex och citronsyra, som arbetar för att reparera håret från fjällskiktet till cortex, ger en stärkande reparation, intensiv vård och skyddar hårfärgen från att avta. De pH-balanserande egenskaperna hjälper att motverka de negativa effekterna av hårfärgning, värmestyling och miljöfaktorer. Med fördelar som omfattar allt från värmeskydd upp till 230 grader** till att tämja frissighet och minska brustna hårstrån med 2 gånger***, är denna leave-in-behandling hårets ultimata kompanjon. Det är dags att göra den till en integrerad del av din hårvårdsrutin!

**När det används som ett system av Acidic Bonding Concentrate Shampoo och Balsam jämfört med icke-vårdande schampo.

***När det används som ett system av Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Balsam och Leave-in Treatment jämfört med icke-vårdande schampo.

 

STARTA DIN STÄRKANDE HÅRVÅRDSRUTIN

Vi guidar dig till rutinen som passar din hårtyp. Använd produkterna i Acidic Bonding Concentrate-serien som ett komplett system för optimal effekt.

HAR DU FINT, SKADAT HÅR?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Börja med seriens stärkande schampo. Acidic Bonding Concentrate Shampoo stärker svaga bindningar, förbättrar hårets motståndskraft och skyddar din hårfärg från att avta.

Följ upp med seriens spraybara balsam. Acidic Bonding Concentrate Lightweight Conditioner gör håret mjukt och enkelt att reda ut, utan att tynga ner. Applicera, skölj ur och upplev mindre frizz, samtidigt som du får mer volym.

Du kan också använda seriens djupvårdande hårinpackning. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Mask reparerar och återfuktar håret. Applicera i blött hår från mitten av hårets längder och låt verka i 5 minuter innan du sköljer ur.

Experttips! Avsluta din rutin med Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment för extra värmeskydd, glans och kontroll av frissighet. Applicera på rent, handdukstorkat hår och styla som önskar.

HAR DU MEDIUM TILL TJOCKT HÅR?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Starta din rutin med seriens exklusiva pre-treatment för mjukare, mer välmående hår. Använd Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment före seriens schampo. Applicera och låt verka i 5-10 minuter innan du sköjer ur.

Rengör håret med seriens stärkande schampo. Acidic Bonding Concentrate Shampoo reparerar håret och skyddar din hårfärg från att avta.

Följ upp med ett rikt och närande balsam.Acidic Bonding Concentrate Conditioner ger intensiv vård och hjälper till att motverka negativa effekter från hårfärgning, värmestyling och vatten.

Ett alternativ till balsamet är seriens reparerande hårinpackning. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Maskär en djupvårdande mask som stärker håret och ger lätt utredning på bara 5 minuter.

Experttips! Vill du ge håret extra skydd och glans? Avsluta din rutin med Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment.  Applicera på rent, handdukstorkat hår och styla som önskar.

HITTA DIN NÄRMSTA SALONG

Är du osäker på vilken hårtyp du har och vilka ABC-produkter som passar dig bäst? Fråga om Redken på din salong och få hjälp att upptäcka din rutin.