Så tar du hand om ditt lockiga hår | Redken
>

SÅ TAR DU HAND OM DITT LOCKIGA HÅR

Är du van vid kluvna toppar, sköra strån och tovor? Lockigt hår blir lätt torrt och frissigt. Att det skriker efter återfuktning är inte konstigt. Dina lockar mår som bäst när de får fukt och näring! Redkens experter presenterar lösningen som bevarar ditt hårs vackra vågiga form.

HårvårdsserienAll Soft Mega Curls ger mer definition, mjukhet och glans till dig med torrt och lockigt hår.


NÄRINGSRIK TRIO FÖR ALLA LOCKAR

Lockigt hår är vackert, men kräver sin egen slags vård. Därför har Redken utvecklat All Soft Mega Curls, en näringsrik trio med optimerad formula som är framtagen för alla oss med lockar. Oavsett om de är stora eller små, spröda eller mycket torra. Lär känna seriens schampo, balsam och leave-in-treatment tillsammans med oss. Vi går igenom produkternas unika egenskaper och fördelar - steg för steg.

SCHAMPO SOM SKONSAMT RENGÖR HÅRET

All Soft Mega Curls Shampoo rengör håret skonsamt samtidigt som det ger näring och mjukhet. Även om dina lockar är mycket torra! Den kraftfulla formulan är berikad med aloe vera, som återfuktar och återuppbygger hårets fukt. Håret blir lättare att hantera med midre frissighet, mer mjukget och glans.


• Definierar, återfuktar och motverkar frissighet i upp till 72 timmar*

• Tillför mjukhet och glan*

• Förbättrar hanterbarheten*

*Baserat på konsumenttest med användning av hela All Soft Mega Curls-rutin, N=75.

BALSAM SOM EFFEKTIVT REDER UT HÅRET

All Soft Mega Curls Conditioner reder försiktigt ut och ger näring åt mycket torrt lockigt hår. Detta återfuktande balsam boostar håret med fukt och hjälper till att definiera lockarna. Håret upplevs glansigare, smidigare och mindre skört*. All Soft Mega Curls Balsam innehåller Redkens Nourishing Complex som är berikat med aloe vera, vilket ger mjukhet, glans och reducerar frissighet*.

*Baserat på konsumenttesteresultat vid användning av ett komplett rutin med All Soft Mega Curls Shampoo, Conditioner och HydraMelt (n=75).

DJUPGÅENDE BEHANDLING SOM GER NÄRING

All Soft Mega Curls Hydramelt Leave-In treatment är en djupvårdande produkt som tar lockarna till nästa nivå, med mer definition, näring, återfuktning och glans. Denna behandling passar perfekt för att locka fram lockarnas fyllighet de dagar du inte tvättar håret.

• Motverkar frissighet

• Ger omedelbart näring till håret och lämnar lockarna med en vårdad känsla och mindre slitage.

• Förbättrar hanterbarheten

3 STEG FÖR ATT BEVARA DINA LÄCKRA LOCKAR

För bästa effekt, använd All Soft Mega Curls som ett komplett system. Starta med seriens schampo. Applicera i vått hår, massera till ett lödder och skölj ur. Efter schamponering, fördela seriens balsam jämnt i håret. Skölj ur ordentligt. Nu till seriens specialvård: Hydramelt Leave-In treatment. Använd på rent handdukstorkat hår. Lämna i utan att skölja ut och styla som du brukar. Klar!

HITTA DIN NÄRMSTA SALONG

Är du osäker på vilken hårtyp du har och vilka produkter som passar dig bäst? Fråga om Redken på din salong och få hjälp att upptäcka din.