Så bygger du volym till ditt hår | Redken
>

SÅ BYGGER DU VOLYM TILL DITT HÅR

Hur uppnår man en look med mer volym? Går det ens att få till stort och fylligt hår, fast man har fint skandinaviskt hår, och hur gör man för att behålla resultatet hela dagen? Svaret på den stora volymgåtan är kombinationen hårvård och styling.

Våra experter tipsar dig om produkterna som hjälper dig att bygga och bevara hårets volym, oavsett om det är tunt och platt eller ostyrigt och lockigt. Ta del av vår guide och lär dig hur du boostar håret för att få till effekten du längtar efter!


FULLT FOKUS PÅ VOLYM HELA DIN HÅRRUTIN

Volymgivande stylingprodukter är a och o när det kommer till fylliga, långvariga resultat. Men för att uppnå dina volymgoals rekommenderar vi dig att tänka volym, volym, volym. Från första till sista steget i din rutin - rengöring, styling och slutpiff.

Starta med en volymgivande hårvårddserie som vårdar och lyfter ditt hår, inifrån och ut. Därefter kan du gå loss med de stylingprodukterna du behöver för att uppnå den finish du önskar.

VOLYMGIVANDE HÅRVÅRDSSERIE

Volume Injection är en professionell hårvårdsserie som ger dig precis vad den heter, en injektion av volym till ditt hår! Seriens schampo, Volume Injection Shampoo ger håret mer fyllighet och volym genom att lyfta rötterna.

Följ upp med seriens balsam Volume Injection Conditioner, ett lätt balsam som skapar luft och fyllighet vid hårroten, samtidigt som det tillför glans och mjukhet. Sen är det dags för styling!

STYLINGPRODUKTERNA SOM LYFTER DIN LOOK

Vissa dagar vill man styla håret i flera steg för att få till den perfekta volymen. Andra dagar behöver man en quickfix som håller frisyren på plats hela dagen. Hitta de produkter som passar just din rutin.

VÄRMESKYDDANDE VOLYMMOUSSE! Touchable Texture är en värmeskyddande mousse som ger håret långvarig volym, glans och textur.

SPRAYSKUM FÖR FLEXIBEL VOLYM! Root Lifter är ett sprayskum som kan appliceras direkt vid hårrötterna för en mer flexibel volym.

VÄRMESKYDDANDE HÅRSPRAY! Quick Blowout är en värmeskyddande hårspray som ger snabbare hårtorkning, tillför näring och slätar ut håret.

HÅRFÖNINGSGEL FÖR OMEDELBAR VOLYM! Big Blowout är en unik hårföningsgel som ger omedelbar volym och en mjuk, silkeslen finish. Håret känns naturligt studsande, utan att det bli stelt. Passar till alla hårtyper.

LÅNGVARIG VOLYM! Volume Boost är en spraymist som ger långvarig volym och får håret att se fylligare ut utan att det tyngs ner.


HITTA DIN NÄRMSTA SALONG

Är du osäker på vilka produkter du ska använda för att öka volymen i ditt hår? Fråga efter Redken på din salong och få hjälp med att utforska din volymrutin.