Förenade I Skapandet Av En Trygg Plats | Redken
>
Redken 2023 It Gets Better Global Website Landing

FÖRENADE I SKAPANDET AV EN TRYGG PLATS

BRAND CAUSE

I takt med att vi fortsätter att utveckla vårt Hairdressers United-initiativ är vi glada att kunna dela med oss av några uppdateringar! I år har vi samarbetat med It Gets Better Project, Redken stylister och experter inom området för att utveckla en branschspecifik utbildning med målet att göra frisörsalonger till en trygg plats för HBTQ+-kunder. REDKENS VIRTUELLA KURS SAFE SPACE FINNS TILLGÄNGLIG GRATIS PÅ BEGÄRAN VIA L'OREAL ACCESS.

Frisörer har inte bara makten att förvandla hår, utan också att förändra hur människor känner om sig själva och stärka dem i deras resa till att uttrycka sig själva. På Redken anser vi att alla ska känna sig trygga i frisörstolen som sitt autentiska jag, fria att visa upp sig som de är, uttrycka sig fullt ut och visa upp sin unikhet genom sin egen tolkning av skönhet.

En undersökning från 2021 från The Trevor Project visade att minst en accepterande vuxen kan minska risken för självmordsförsök bland unga HBTQ+-personer med 40 %. Den där accepterande vuxna i någons liv kan vara en Safe Space Educated-frisör.