Har du skadat hår? Läs Redkens guide till skadat hår | Redken
>

Redkens guide till skadat hår

Klicka för att läsa mer om olika typer av hårskador och för att hitta den bästa hårvårdsrutinen för ditt skadade hår.

Skadat hår är ett av de vanligaste bekymren man kan ha med sitt hår. Från hårstrån som bryts av till torra och kluvna toppar – det finns många tecken som tyder på skadat hår.

Lyckligtvis kan du välja en effektiv hårvårdsrutin som vårdar håret och återställer hårets protein för att därigenom stärka ditt hår.

Redkens Extreme-kollektion erbjuder tre återuppbyggande hårvårdssystem som riktar in sig på olika typer av skadat hår, tillför fukt och vårdar håret samtidigt som det stärker håret. Oavsett vilken typ av hårskada du har finns det en Extreme hårvårdsserie som kan ge ditt hår nytt liv och reparera dina skador.

Vad är orsaken till skadat hår?

Enligt Redkens Hair Artist Adina Doss uppstår skador på håret när det utsätts för påfrestningar och hårets proteiner försvagas. Detta kan bero på kemiska behandlingar som hårfärg eller slingor samt mekaniska behandlingar som värmestyling eller föning.

“Skadat hår kan se slitet och flygigt ut", säger Redkens Hair Artist Adina Doss. "Ibland börjar du märka att ditt hår är skadat när du upptäcker kluvna toppar.”

Redken Extreme Length

Om du upplever att ditt hår är skadat och bryts av och du samtidigt kämpar för att uppnå den hårlängd du önskar är Redkens Extreme Length hårvårdsserie den bästa serien för ditt skadade hår. Redken Extreme Length innehåller en effektiv kombination av biotin, sojaprotein och ricinolja och hjälper ditt hår att växa sig längre och starkare, även när du färgar eller ljusar upp det!

Extreme Length-kollektionen hjälper till att stärka ditt hår för att ge 81 % färre avbrutna hårstrån*. Biotin är en nyckelingrediens i Redken Extreme Length som verkar för att stärka ditt hår från rot till topp och kan hjälpa dig att få ett längre och starkare hår.

*instrumentellt test efter applicering av systemet schampo, balsam & leave-in

Redken Extreme

En av de vanligaste orsakerna till skadat hår är värmestyling. Om du ofta plattar, lockar eller fönar håret kan det försvagas och skadas. Redkens Extreme hårvårdskollektion innehåller arginin som stärker och bevarar hårets hälsa från hjärtat av håret. Denna hårvårdskollektion innehåller även sepicap för att reparera topparna.
Extreme hårvårdskollektion består av schampo, balsam och sealer som effektiv hjälper skadat hår orsakat av värmestyling.

Tips: Förutom att regelbundet använda en effektiv hårvårdsrutin som Extreme, kom ihåg att använda en värmeskyddande spray som Redken Iron Shape 11 när du stylar ditt hår för att skydda det mot värme.