Frågor och svar

Var kan jag köpa Redken-produkter?

Redken-produkter säljs i frisörsalonger i hela landet. För att hitta en Redken-produkt, ange din adress eller ditt postnummer i vår salongsökningfunktion för att hitta en salong som säljer Redken-produkter online. Vi rekommenderar att du ringer innan när du letar efter en specifik produkt.

 

Hur mycket kostar Redkens produkter?

För att se de senaste priserna och erbjudandena i ditt område, sök efter närmaste salong.

 

Testar Redken sina produkter på djur?

L’Oréal, Redkens moderbolag, testar inte längre några av sina produkter eller ingredienser på djur någonstans i världen och L’Oréal anlitar inte heller andra för att göra det. Ett undantag kan vara om nationella myndigheter kräver det av säkerhetsskäl eller för rättsligt föreskrivna ändamål. För fullständig information om detta ämne.

 

Jag ska till New York och skulle vilja besöka Redken. Kan jag boka in ett tid för besök?

Redken Gallerie är vår helt nya Redken-butik på 404 Fifth Avenue, New York, NY 10018. Du behöver inte boka tid för att besöka Redken Gallerie.

Du kan också besöka Redken.com och ange ditt postnummer i salongsökningsfunktionen för att hitta en återförsäljare nära dig.

 

Kan jag köpa Redken-produkter online?

Du kan köpa äkta Redken-produkter på din lokala salong. De finns även på Ulta, Beauty Brands, Look Fantastic och JCPenney-salonger.  Om du inte går till dessa auktoriserade återförsäljare betraktas din produkt som en “förfalskning” och du tar en risk om du köper den.  Läs mer om förfalskade produkter här.

 

Kan jag köpa Redken-produkter på stormarknader eller i livsmedelsbutiker?

Det finns inga garantier för Redken-produkter som säljs i stormarknader eller livsmedelsbutiker. Redken-produkter ska endast säljas på salonger. Om du ser våra produkter på Rusta eller Ö&B betraktas produkterna som “förfalskningar” och du utsätter dig för risk genom att köpa dem. Läs mer om förfalskade produkter.

 

Jag har använt Live Chat på Redken.com tidigare. Varför ser jag det inte nu?

Live Chat finns på Redken.com och RedkenPro.com måndag till fredag kl. 9.00-17.30. Besök webbplatsen under dessa tider för att använda Live Chat.

 

Var ligger Redkens huvudkvarter?

10 Hudson Yards, 28th Fl

New York, NY 10001

 

I vilka andra länder hittar jag Redken?

Redken säljs för närvarande i 58 länder över hela världen.